Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ


http://2.bp.blogspot.com/_-AEc53NfCwg/S6utYmvul7I/AAAAAAAAhCo/H3YwlfssUtc/s400/22574_102897916407154_100000608375942_87141_7255068_n.jpgΠοιος θα το περίμενε ότι θα ξεπουλούσαν την πατρίδα μας και θα την υποδούλωναν στους ξένους σε καιρό ειρήνης; Ότι χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά θα υπέγραφαν συνθηκολόγηση με τους ξένους δυνάστες που κατέλυσαν την εθνική μας ανεξαρτησία; Πόσο ταπείνωσαν και εξευτέλισαν αυτόν τον υπερήφανο λαό που έδωσε διαχρονικά το παρών σε όλα τα πεδία των μαχών και αντιστάθηκε ηρωικά σε κάθε ξένο κατακτητή.
Ποιος είναι υπεύθυνος για τη σημερινή ξεφτίλα; Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δυο. Είναι αρκετοί. Είναι εκείνοι που προετοίμασαν τον ερχομό του νέου ξένου κατακτητή. Οι ντόπιοι συνεργάτες του που υπονόμευαν εκ των έσω τη χώρα. Όλο αυτό το αληταριό που ρήμαξε το λαό μας, χτυπώντας τις αξίες και τον πολιτισμό του και προπαγανδίζοντας από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ το πρότυπο του ξεφτιλισμένου νεοραγιά. Έμπασαν μέσα στα σπίτια μας με τα κανάλια της αλητείας ότι πιο δυσώδες και πιο χαμερπές και μας το παρουσίασαν ως κάτι το φυσιολογικό.
Είναι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες που ξεπούλησαν τα ιερά και τα όσια και τα πέταξαν στα σκυλιά, επέβαλαν τον κομματισμό και διέλυσαν τη δημόσια διοίκηση, για να λεηλατήσουν μαζί με τα πάσης φύσης λαμόγια το χρήμα και τον πλούτο του ελληνικού λαού. Άφησαν ασύδοτους τους εγκληματίες και τους εμπόρους ναρκωτικών να δολοφονούν τη νεολαία μας. Άφησαν απροστάτευτα τα σύνορα για να μπουκάρουν στην Ελλάδα από παντού οι λαθρομετανάστες και να πετάξουν τους Έλληνες εργάτες στην ανεργία και να τους οδηγήσουν στην πείνα.
Εισερχόμαστε σε μια περίοδο κατοχής με άλλο προσωπείο. Ο εχθρός αυτή τη φορά δεν έρχεται με τανκς και αεροπλάνα. Είναι πολύ πιο ύπουλος τώρα.
Καθήκον όλων των Ελλήνων να οργανώσουν την πάλη και την αντίσταση τους προσαρμοσμένη στη σημερινή πραγματικότητα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

Ν.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου