Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΟΥΙΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

"14.000 ευρώ κόστισε η γέννα του υιού Τσίπρα!"

"Σε μεγάλη πολυτελή σουίτα του μαιευτηρίου Ιασώ, γέννησε τα ξημερώματα της Δευτέρας η σύντροφος του προέδρου της Κ.Ο. του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα.

Το συνολικό κόστος της σουίτας που βρίσκεται στο 8ο όροφο του Ιασώ ήταν 14.000 ευρώ. Στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνεται η αμοιβή του γυναικολόγου που έκανε την καισαρική, κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό ανέβηκε πολύ περισσότερο...

Η συγκεκριμένη σουίτα, η 805 και 806 είναι περίπου 45 τετραγωνικά και πρόκειται για δύο δωμάτια που ενώνονται με συρόμενη πόρτα. Το ένα είναι το δωμάτιο της μητέρας και το άλλο σαλόνι για να δέχεται επισκέψεις.

Να θυμίσουμε ότι η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα αν και ήταν προγραμματισμένο να μπει στο μαιευτήριο στα μέσα της εβδομάδας, άλλαξαν τα σχέδια καθώς οι πόνοι της γέννας την έπιασαν το μεσημέρι της Κυριακής. Τελικά γέννησε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,7 κιλών.

Το ποσό των 14 χιλιάδων ευρώ είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να ξοδέψει κανείς για μια γέννα υπό φυσιολογικές συνθήκες έστω και με καισαρική στην Ελλάδα."


http://www.tlife.gr/Article/FN/0-68-876.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου