Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

"Τι απαράδεκτα συμβαίνουν στο Πολεμικό Ναυτικό;"

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕ;ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!


"Πραγματικά είνα απαράδεκτο αστυνομικοί εκπαιδευμένοι για άλλα αντικείμενα να ετοιμάζουν και να σερβίρουν καφέδες.
Το σκάνδαλο όμως είναι άλλο και πιο σοβαρό. Το οποίο χρόνια τώρα συγκαλύπτεται από συνενοχή και υποφέρει κόσμος.
Στο πολεμικό ναυτικό και ειδικά στα Θέρετρα των Αξιωματικών και υπαξιωματικών του ΠΝ, τους καφέδες και τα φαγητά τα σεβίρουν κάθε μαρτυρικό καλοκαίρι μόνιμες κοπέλλες βαθμοφόροι υπαξιωματικοί (πολύ συχνά με πολύ υψηλά προσόντα ...
και εκπαιδεύσεις ) οι οποίες αποσπώνται στα θέρετρα με το έτσι θέλω όπου και να υπηρετούν για 2 εβδομάδες μέχρι ένα μήνα.
Εμένα η αδελφή μου έγινε υπαξιωματικός στο τιμημένο ΠΝ και έφαγε τα μάτια της εδώ και 15 χρόνια στις εκπαιδεύσεις για να υπηρετήσει τη Πατρίδα στη πληροφορική και τις ναυτικές επιχειρήσεις στο Αιγαίο μας και όχι να σερβίρει τοστ και φραπέ την κάθε καραβλαχάρα σύζυγο υπαξιωματικού που πολύ συχνά είναι και νεώτερός της ιεραρχικά ή των Αξιωματικών που παραθερίζουν.
Οι κοπέλες στη προσπάθειά τους να αποφύγουν την απόσπαση αρρωσταίνουν άλλες ψεύτικα κα άλλες αληθινά.
Γιατί τέτοια κακομεταχείριση κα απαξίωση του προσωπικού στο ΠΝ?
Χάθηκαν κάποιοι ιδιώτες με διαγωνισμό να αναλάβουν τα εστιατόρια, τις καφετέριες και τις πισίνες που θα πληρώνανε και λεφτά σαν ενοίκιο στο ΠΝ για να δουλέψουν???
Ο κος Βενιζέλος τι λέει, μόνο να χαρακτηρίζει αυτιστικά τα στελέχη ξέρει. Το χάλι αυτό στα θέρετρα του ΠΝ δεν το ξέρει ή του το κρύβουνε?"



Ενας αναγνώστης που η αδελφή του ξεφτιλίζεται κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου