Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Απόβαση στο Αιγαίο..

.


- Βούλιαξαν Σύμη, Πάτμος, Αρκοί, Λειψοί από τους μεγιστάνες

Αναδημοσίευση
από την εφημερίδα
Η ΑΞΙΑ


Φέτος τα Δωδεκάνησα είχαν την τιμητική τους. Πάτμος, Λέρος, Σύμη, Αρκοί, Λειψοί, Κως, Κάρπαθος υποδέχθηκαν τους σκαφάτους μεγαλοεπιχειρηματίες της χώρας, οι οποίοι «γέμισαν» τα μικρά λιμάνια με τα σκάφη -υπερπαραγωγές που διαθέτουν.
Από τα πλέον χαρακτηριστικά το παράδειγμα της Σύμης, όπου στο μικρό λιμάνι της κατέπλευσαν ο Σ. Κόκκαλης, παρέα με τους κ. Σγουμπόπουλο και Κάτσικα, ο Θ. Λιακουνάκος με τη σύζυγό του Νατάσσα και ο εφοπλιστής Μιχ. Γουλανδρής με τη σύντροφό του Ελλη Στάη, στενή φίλη και άλλοτε συμμαθήτρια της Ελένης Κόκκαλη, όλοι προερχόμενοι από την Πάτμο και τους Αρκούς, ενώ πριν είχαν περάσει και από τη Σύρο, όπου διαθέτει σπίτι ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος όμως λόγω των υποχρεώσεών του με τον Ολυμπιακό είχε εγκατασταθεί στη Βουλιαγμένη όλο το καλοκαίρι.
Την ίδια ώρα, στο λιμάνι του πανέμορφου νησιού των Δωδεκανήσων με τα επιβλητικά αρχοντικά σπίτια, είχαν ήδη «δέσει» οι επιχειρηματίες Βαρδής Βαρδινογιάννης, Δημήτρης Κοντομηνάς και ο τραπεζίτης Μιχ. Σάλλας.
Αποτέλεσμα του συνωστισμού ήταν ο Σ. Κόκκαλης να δέσει «αρόδο» και κάποια στιγμή να απειλήσει να φύγει από το νησί. Ωστόσο, οι λιμενικές αρχές γνώρισαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και εν τέλει τον τακτοποίησαν.
Η παρέα της μπιρίμπας, λοιπόν, με τη νέα σύνθεσή της (Βαρδής Βαρδινογιάννης βασικός και Κάτσικας αναπληρωματικός), βρέθηκε στο λιμάνι της Σύμης.

πηγή

Όλοι είναι γνωστοί μεταξύ τους .......
Σε περίπτωση που αποφασίζανε να βοηθήσουν την Χώρα που υποτίθεται
ότι αγαπούν στις δύσκολες μέρες που περνάει....λέω αν....
τουλάχιστον δεν θα είχαν μειωθεί οι συντάξεις και οι μισθοί.
Μα δεν είναι Κοινωνική Υπηρεσία θα πούν κάποιοι.....
Θα συμφωνήσω αλλά αυτή η Χώρα τους έχει βοηθήσει κυρίως με τα στραβά
μάτια...τις Κρατικές συμβάσεις και κυρίως αναθέσεις......
για να γίνουν αυτοί που είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου