Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Η αρχή της Σαρία στις ΗΠΑ; Χριστιανοί συλλαμβάνονται γιατί βρέθηκαν σε μουσουλμανική εορτή


Τρεις χριστιανοί συνελήφθησαν στο Αραβικό Διεθνές Φεστιβάλ στο Dearborn του Michigan των ΗΠΑ, καθώς μιλούσαν για την πίστη τους με τους μουσουλμάνους.

"Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα το δούμε αυτό στην Αμερική», λέει ο Steven Atkins, κάτοικος του Τορόντο, στον Καναδά, ο οποίος επισκεπτόταν το φεστιβάλ και παρατήρησε το περιστατικό.

Οι τρεις συλληφθέντες είναι ο Δρ Nabeel Qureshi, ο David Woods και ο Paul Rezkalla.
"Όταν ο Δρ Quereshi συνελήφθη άκουσα τον κόσμο να χειροκροτεί και μερικοί φώναζαν «Allahu Akbar», είπε ο Atkins.



Κάθε άνθρωπος που αγαπάει την ελευθερία θα πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα για την τρομερή τάση που υπάρχει να "φιμωθούν" οι χριστιανοί από τους δρόμους του Λονδίνου στους δρόμους του Dearborn του Michigan. Και στις δύο πόλεις, οι χριστιανοί συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν επειδή κήρυτταν το Ευαγγέλιο σε δημόσιους δρόμους ... σε μέρη που οι μουσουλμάνοι θεωρούν πλέον, ‘ισλαμικά εδάφη’.

Όταν τέσσερις νεαροί χριστιανοί πρόσφατα συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν στο Dearborn του Michigan επειδή έδιναν μαρτυρία για την πίστη τους σε μια ισλαμική εορτή, αυτό χαιρετίστηκε ως μια ‘νίκη’ σε ορισμένους μουσουλμανικούς κύκλους, ότι ο ισλαμικός νόμος της Σαρία έχει έρθει πλέον, στην Αμερική.

Δεν μας νοιάζει τι λέει το Σύνταγμα ... αυτή είναι η αρχή του θανάτου του, με την ισλαμική ιδεολογία που έρχεται δυναμικά και θέλει να φιμώσει τους Χριστιανούς από το να μιλάνε για την πίστη τους.

Στις αραβικές χώρες, όπου οι χριστιανοί αποτελούν μια αξιοσημείωτη μειονότητα, δεν τους επιτρέπεται να μιλούν για την πίστη τους έξω από τα τείχη της εκκλησίας τους. Τώρα μήπως αυτό δεν συμβαίνει μέσα στην Αμερική;

Η φίμωση, η ταπείνωση και ο υποβιβασμός των Χριστιανών, αλλά και των Εβραίων, σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας είναι τόσο παλιά όσο το ίδιο το Ισλάμ. Αυτό το ισλαμικό δόγμα είναι γνωστό ως "dhimmis". Το δόγμα αυτό εισήλθε και υλοποιήθηκε από τον "Ομάρ", το δεύτερο διάδοχο του προφήτη τους Μωάμεθ. Θέσπισε αυτό το δόγμα, όταν εισέβαλε σε χριστιανικά εδάφη σε μια προσπάθεια να υποτάξει τους χριστιανούς κατοίκους οι οποίοι είχαν αιχμαλωτισθεί με το ξίφος.

Αυτό είναι το τρίτο κύμα της Τζιχάντ. Το πρώτο κύμα ήταν στα μέσα του 600 μ.Χ. Το δεύτερο κύμα ήταν από τους Τούρκους το 1700. Σε αυτό το τρίτο κύμα, οι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι μπορούν να προχωρήσουν πιο πέρα, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των δυτικών για την ιδεολογίας τους σε συνδυασμό με τα αισθήματα ‘συμπάθειας’ των δυτικών, καθώς και μια τάση για ‘δικαιοσύνη’.

Για να κερδίσουν ακόμα πιο πολύ έδαφος, ο ‘Συνήγορος των Ισλαμικών Εθνών’ (Counsel of Islamic Nations) πιέζει σκληρά τα Ηνωμένα Έθνη για την εφαρμογή ενός διεθνούς νόμου που θα θέσει εκτός νόμου το κήρυγμα του Ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο. Αν και αυτό δεν φαίνεται τόσο ανατριχιαστικό, το περιστατικό στο Dearborn θεωρείται σήμερα να είναι ένας καλός οιωνός για την ισλαμική νίκη.

Αν οι άνθρωποι που αγαπάνε την ελευθερία δεν ξυπνήσουν τώρα, τα παιδιά τους θα ξυπνήσουν και θα ανακαλύψουν ότι θα ζουν κάτω από το νόμο της σαρία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου