Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Και έλλειψη συντονισμού, στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση "ΠαΣοΚ"


Γράφαμε χθες ότι τέλειωσε ο μύθος του κοινωνικού προφίλ του πρωθυπουργού, σήμερα σας λέμε ότι τέλειωσε και ο μύθος της ύπαρξης προγράμματος του ΠαΣοΚ και του συντονισμού της κυβέρνησης,
Ας έχει και αντιπρόεδρο ο οποίος είναι επιφορτισμένος με τον ρόλο αυτό.
Ούτε πρόγραμμα υπάρχει, ούτε συντονισμός στην κυβέρνηση επιτελείται!
Είναι ολοφάνερη λοιπόν η αδυναμία της Κυβέρνησης να επιτύχει τους στόχους, σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση, όπως είναι, η αύξηση των δημοσίων εσόδων, η μείωση του πληθωρισμού, η μείωση των δημόσιων δαπανών σε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΟΣΕ, ΟΤΑ, ΔΕΚΟ…., είναι αυτονόητο ότι οφείλεται στην έλλειψη συντονισμού της.
Οι περισσότεροι υπουργοί, όταν και όποτε λειτουργούν, λειτουργούν αυτόνομα, χωρίς κανένα σχέδιο και πρόγραμμα, με μοναδικό γνώμονα την προσωπική στρατηγική και φυσικά τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα αρνητικά.
Ο Πρωθυπουργός με τη διπλή ιδιότητά του και ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στην πράξη φαίνεται ότι αφιερώνει περισσότερο χρόνο, για τα θέματα αυτά, στο εξωτερικό.
Είναι γνωστό σ' όλους εξ άλλου ότι του αρέσουν τα...ταξίδια και ας μας λέει ότι ...πονάει μαζί μας!
Αν πονούσε, τουλάχιστον θα προσπαθούσε να μας συμπαρασταθεί. Έχουν δίκιο ορισμένοι που λένε ότι η κυβέρνηση του μέσα σε εννέα μήνες κατάντησε ... Μη Κυβερνητική Ορργάνωση!
Εξ' άλλου τον ρόλο των ΜΚΟ τον γνωρίζει άριστα, γιατί επί ημερών του γιγάντωθηκαν και ως επι χρόνια υπουργός των Εξωτερικών, τις χρηματοδοτούσε ...γενναία!
Και μετά ρωτούσε ... "που πήγαν τα λεφτά"!
Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου