Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ο Σημίτης, το ΠΑΣΟΚ και το "καζάνι" που βράζει!



από τον ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ

ΟμολογουμέΚΑΛΗ.jpgνως είχαμε ξεχάσει τη γραφική του φιγούρα. Μιλάμε για τον λογιστή-πρωθυπουργό της πάλαι ποτέ "Ισχυρής Ελλάδας" Κώστα Σημίτη που το 2004 και όταν αντιλήφθηκιε ότι το λάδι στο καντήλι του τέλειωνε την "έκανε" κανονικά! Υπακούοντας στους αρχιερείς του συστήματος, που τον ανέδειξαν και τον στήριξαν, μετά μανίας, ως το μεγάλο "μεταρρυθμιστή - εκσυγχρονιστή" και προκειμένου να εκτονωθεί η δυσαρέσκεια σε ΠΑΣΟΚ και κοινωνία, με μία κίνηση πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα "αυτοκαταργήθηκε" υπέρ του Γ.Α.Παπανδρέου.

Σήμερα λοιπόν εμφανίζεται (άκουσον-άκουσον) επιθετικός!

Κάτω από το βάρος των τωρινών αποκαλύψεων Μαντέλη, των προηγούμενων του Τσουκάτου (και οι δύο αυλάρχες στην αυλή Σημίτη στο μεγάλο φαγοπότι του ΠΑΣΟΚ), όσων ακολούθησαν με Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκη, κλπ αλλά και όλων όσων έπονται, ο αποκαλούμενος και "αρχιερέας της διαπλοκής" προσπάθησε με σπασμωδικές και απεγνωσμένες κινήσεις να αντιδράσει.

Ο άνθρωπος που λειτουργούσε μόνο με την δημιουργική λογιστική, που χάλκευσε στοιχεία ακόμη και γα την είσοδο στην ΟΝΕ, που χρηματοδοτούσε (ως σύμβουλο του κράτους) την αμερικάνικη τράπεζα Γκόλτμαν Σάξ προκειμένου να τον βοηθήσει με περίπλοκες συναλλαγές στο "επαγγελματικό μαγείρεμα" των αριθμών που γνωστοποιούνταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ενώ η ίδια η τράπεζα κερδοσκοπούσε σε βάρος της χώρας), ο εμπνευστής και εκτελεστής της κομπίνας του χρηματιστηρίου με την οικονομική καταστροφή των πολλών και τη συσώρευση πλούτου στους "ημέτερους" .... εξέφρασε με ανακοίνωσή του " ..... θλίψη και οργή για την εμπλοκή στελεχών των κυβερνήσεών του στο σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens." !!!

Το θράσος λοιπόν περισσεύει, ακόμη και σήμερα, στα κορυφαία (και όχι μόνο δυστυχώς) στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Είναι αυτοί που βόλεψαν για να βολευτούν εκμαυλίζοντας αδύναμες συνειδήσεις, που δημιούργησαν μια σύγχρονη σχολή "εξουσίας" με την εφαρμογή των δικών τους "σοσιαλιστικών θεωριών" στο ρουσφέτι του παλιού κράτους, που "εξαφάνισαν" Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης και προγράματα Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, που λαφυραγώγησαν τη χώρα για τη "μεγάλη ιδέα των ολυμπιακών αγώνων", μέσω των "εθνικών εργολάβων" και όχι μόνο.

Είναι αυτοί οι ίδιοι (πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές, κομματικά στελέχη διορισμένα-βολεμένα μετά από πολύμηνη "διαβούλευση - διαφάνεια" με παχυλούς μισθούς ή αποζημιώσεις) που σήμερα, εδώ και τώρα, μας εξαθλιώνουν "αγωνιζόμενοι να μας σώσουν έστω κι αν οι ίδιοι καταστραφούν πολιτικά".

Σ' αυτούς λοιπόν τους "προστάτες μας" ας μεταφέρουμε το μήνυμα ότι κάνουν λάθος εκτίμηση, λόγω της έπαρσης που εξακολουθεί και σήμερα να τους διακατέχει.

Υπάρχει πλέον "πάτος" στο καζάνι που λέγεται ΚΟΙΝΩΝΙΑ με πιθανή εξέλιξη την έκρηξη!!!

1 σχόλιο:

  1. Πες τα.
    Ο Ταπερμαν ι ανθρωπος που μισουσε την Ελλαδα, Ποιος θα ξεχασει το αυτη ειναι η Ελλαδα και το ευχαριστω τους αμερικανους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή