Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Δελτίο Τύπου: Κάτω τα χέρια από τους φοιτητές! Διοργάνωση σεμιναρίου στο ψευδοπανεπιστήμιο «Ανατολικής Μεσογείου» από την ΙΕΕΕ

ΜΕΤΩΠΟ: Δελτίο Τύπου: Κάτω τα χέρια από τους φοιτητές!

http://www.metopo.org.uk/dt2010006011-ieeekatexomena.html

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διοργάνωση σεμιναρίου στο ψευδοπανεπιστήμιο «Ανατολικής Μεσογείου» από την ΙΕΕΕ
Λονδίνο, 17 Ιουνίου 2010

Σεμινάριο για μικροκύματα θα διοργανώσει σε ψευδοπανεπιστήμιο της κατεχόμενης Κύπρου η διεθνούς φήμους ΙΕΕΕ (Institute of Electrical and Electronics Engineers) που εδρεύει στην Νέα Υόρκη και κατέχει γραφεία σε πολλές χώρες του κόσμου, τον ερχόμενο Αύγουστο του 2010.
Το θέμα ήρθε εις γνώσιν μας, μετά την καταγγελία του καθηγητή του Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Γεώργιου Κυριάκου, ο οποίος ως μέλος της οργάνωσης αυτής διαμαρτυρήθηκε και απέσυρε την συμμετοχή του από το σεμινάριο.

Το ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου έχει ήδη κινητοποιηθεί και αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τους διοργανωτές. Επίσης, έχουν κινητοποιηθεί διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις, όπως η ακτιβιστική οργάνωση CANA (Cyprus Action Network of America), η «Κίνηση για Ελευθερία και Δικαιοσύνη στην Κύπρο» και το προσφυγικό Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια».

Προτρέπουμε τους Κύπριους και Ελλαδίτες επαγγελματίες που είναι μέλη αυτού του Ινστιτούτου, να αντιδράσουν και να ενημερώσουν την ηγεσία του Ινστιτούτου, ότι το εν λόγω σεμινάριο διοργανώνεται σε μια παράνομα κατεχόμενη περιοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ακόμη περισσότερο, προτρέπουμε τους ίδιους τους συμφοιτητές μας, κυρίως αυτούς που σπουδάζουν σχετικά με το θέμα αυτό, να ενημερώσουν αμέσως τους καθηγητές και τους συμφοιτητές τους, στα κατά τόπους σπουδαστικά κέντρα που βρίσκονται.

Γραφείο Τύπου

ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου