Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

EUROGENDFOR -Ευρωπαϊκή Δύναμη ΧωροφυλακήςΜυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής Ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα!

Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής (EGF) έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη και είναι μια πρωτοβουλία από 6 κράτη μέλη της ΕΕ - Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία , Ισπανία και Ρουμανία - με στόχο την βελτίωση της ικανότητας διαχείρισης κρίσεων σε ευαίσθητες περιοχές. Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής έχει έδρα την Ιταλία.

Με αφορμή την οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές, η Ευρωπαική χωροφυλακή ,η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη, θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει για την Ελλάδα όπου θα έχει και την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός Ευρωπαϊκού κράτους, συμφώνα με δημοσίευση γερμανικής εφημερίδας.

Η Ελλάδα βράζει. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών γίνονται και πιο βίαιες.

Την στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.

Στις Βρυξέλλες λαμβάνονται μέτρα και γίνονται προετοιμασίες για την πρώτη επέμβαση της μυστικής ομάδας για την πάταξη ξεσηκωμών.

Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας./Πληροφ: velopoulos

(Στην Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής οι περισσότερες χώρες θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο μέλλον, ωστόσο, η Γερμανία δεν έχει λάβει μέρος ,καθώς στο καταστατικό τους δεν επιτρέπει την τη χρήση των στρατιωτικών δυνάμεων για τις αστυνομικές υπηρεσίες.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου