Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τους παιδόφιλους στην Ελλάδα





Η επιχείρηση “αράχνη” της αστυνομίας έβγαλε λαβράκια. 100 άτομα στον εισαγγελέα, 4 συλλήψεις, 1 βιασμός ανηλίκου και 150.000 φωτογραφίες μόνο σε έναν υπολογιστή!


Ούτε ο πιο αρρωστημένος εγκέφαλος δεν θα μπορούσε να συλλάβει τα ανατριχιαστικά ευρήματα των ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην έρευνα που διεξάγουν για την παιδική πορνογραφία στη χώρα μας. Μέχρι στιγμής περισσότερα από 100 άτομα έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν να παρακολουθούν on line βιασμούς βρεφών, ενώ ένας άνδρας καταζητείται για ασέλγεια σε βάρος εξάχρονου αγοριού.

Κι όλα αυτά ενώ οι έρευνες των διωκτικών αρχών βρίσκονται ακόμα στη μέση. Την τελευταία εβδομάδα οι αστυνομικοί του Τμήματος, με επικεφαλής τον διοικητή τους, τον Μανώλη Σφακιανάκη, ταξίδεψαν μέχρι τη Μεγαλόνησο, στο πλαίσιο του σχεδίου «Αράχνη» και κατάφεραν μεγάλο πλήγμα ενάντια στην «κατάρα» της παιδοφιλίας.

Εκτός από το φρικιαστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας που εντόπισαν σε δεκάδες υπολογιστές πολιτών υπεράνω υποψίας, ανακάλυψαν και μια συγκλονιστική ιστορία βιασμού και ασέλγειας σε βάρος ενός μικρού αγοριού από 39χρονο άνδρα, που είχε κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό εδώ και 8 μήνες λόγω απειλών που δεχόταν.


Από τις αρχές Ιουνίου οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας “σαρώνουν” ολόκληρη της Ελλάδα, με σκοπό να ξεριζώσουν διεθνές κύκλωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας στο ίντερνετ.

Η επιχείρηση που αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Αυγούστου έχει την επωνυμία “Αράχνη”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα όταν η έρευνα ολοκληρωθεί θα έχουν σχηματιστεί πάνω από 200 δικογραφίες σε βάρος αντίστοιχων προσώπων που συμμετείχαν στο κύκλφωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας. Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε στην χώρα μας για θέματα παιδοφιλίας και παιδικής πορνογραφίας.

http://www.newsit.gr/default.php?pna...=35491&catid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου