Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Εκρηκτικά ...εσώρουχα!



Δύο κλειστές σακούλες με μια προειδοποιητική ετικέτα ότι θα εκραγούν εάν ανοιχθούν προκάλεσαν πανικό και την κινητοποίηση της αστυνομίας σε ιαπωνικό πανεπιστήμιο πριν οι ειδικοί πυροτεχνουργοί ανακαλύψουν ότι περιείχαν γυναικεία εσώρουχα και ένα κέικ σοκολάτας.

Η αστυνομία εκκένωσε το τμήμα φαρμακολογίας του πανεπιστημίου Κιούσου στη νότιο Ιαπωνία νωρίς σήμερα και κάλεσε ομάδα πυροτεχνουργών, όταν μέλος του προσωπικού του πανεπιστημίου ανακάλυψε μια λευκή χάρτινη σακούλα με την ετικέτα "Για την Γιόκο, εάν την ανοίξεις θα εκραγεί" και μια πλαστική ροζ με το σημείωμα "Κι αυτή επίσης". Όταν τις άνοιξε, η αστυνομία ανακάλυψε ότι η ροζ σακούλα περιείχε εσώρουχα και η λευκή ένα κέικ σοκολάτας.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, δυο φοιτήτριες του πανεπιστημίου είχαν ετοιμάσει τις σακούλες ως δώρο για μια συμφοιτήτρια τους που είχε γενέθλια και είχαν γράψει τα σημειώματα αυτά για να μην τις ανοίξει κάποιος άγνωστος. Άφησαν τις σακούλες έξω από την πόρτα του εργαστηρίου της φαρμακολογίας και έστειλαν e-mail στη φίλη τους να τις παραλάβει. Ωστόσο εκείνη ξέχασε τις δύο τσάντες. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι δύο φοιτήτριες ανακρίθηκαν σχετικά αλλά δεν έχει αποφασισθεί εάν να διωχτούν ή όχι.


Πηγή: ERT.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου