Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Η σχεδιάστρια μόδας Χαρά Λεμπέση στο Βελιγράδι


Δημοσιεύτηκε Αννυ Τζοτζαδίνη

xaraΕπίσημη πρόσκληση για τα Fashion Events «Belgrade Fashion Nights 2010» και «Greek Fashion Night 2010» δέχτηκε η Χαρά Λεμπέση, από τον Έλληνα Πρέσβη του Βελιγραδίου, Δημοσθένη Στοΐδη, σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία Fabrica.

Οι «Νύχτες Μόδας στο Βελιγράδι» είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια με στόχο την παρουσίαση και προβολή ταλαντούχων σχεδιαστών από όλη την Ευρώπη (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα κ.α.). Μεγάλα ονόματα του διεθνούς χώρου, όπως Sergio Rossi, Emporio Armani, Dior, Gattinoni, La Perla, Thierry Mugler, Calvin Klein, Max Mara, Gaspard Jurkievich και Jose Miro, έχουν παρουσιάσει τις συλλογές τους στα «Belgrade Fashion Nights».

Για το 2010, μετά την παρουσίαση της Ιταλίας με εκπρόσωπο την Blumarine, σειρά είχε η Ελλάδα την οποία εκπροσώπησε η Χαρά Λεμπέση παρουσιάζοντας την συλλογή της Fall-Winter 2010-11.

Η συλλογή επιβλητική χαρακτηρίζεται πολυτελής και minimal με γραμμές και υφάσματα που ρέουν στο σώμα με έμφαση στην δομή & τις υφές. Τα παπούτσια ήταν special support από τον Vassilis Emanuel Zoulias.

Την επίδειξη μόδας παρακολούθησαν εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο της πολιτικής και των Media καθώς και περισσότεροι από 80 δημοσιογράφοι από τον τύπο τα περιοδικά και την τηλεόραση οι οποίοι κάλυψαν την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου