Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ <ΣΥΝΜΠΛΟΓΚΤΙΤΗ>ΜΟΥ

1)"Ρε παιδιά...παρακολουθώ την μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός-Saint Etienne απο τον ΣΚΑΪ. Είναι επιεικώς απαράδεκτα τα σχόλια και του κου Καρμοίρη αλλά και του κου Αλεξανδρή. Υποτίθεται πως το ποδόσφαιρο ειναι γιορτή...έτσι δεν μας λένε συνέχεια; Πώς ακριβώς προάγεται η γιορτή όταν εύχονται να φάει και 2η κίτρινη ο Ταβλαρίδης μπάς και δεί άσπρη μέρα ο τραγικός σημερινός Ολυμπιακός;... Δεν ντρέπονται να μας λένε ότι ο διαιτητής είναι κακός; Δεν είναι κακός κύριοι ο άνθρωπο! ς. Απλά κάνει ΣΩΣΤΑ τη δουλειά του γιατί δεν σας φοβάται! Α να μου χαθείτε πιά. Αφήστε μας να δούμε μπάλα και μείνετε απλά στην περιγραφή του αγώνα. Οι προσωπικές σας κρίσεις και συμπάθειες προς τον Ολυμπιακό δεν μας νοιάζουν! Δεν μεταδίδετε απο την συχνότητα του καναλιού του Ολυμπιακού ώστε να δικαιολογείτε η οπαδική περιγραφή σας. Κάντε μας τη χάρη!"

2)"ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΙΠΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ(;) ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ(ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ) ΕΓΙΝΕ 80 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"μεγαλη μουφα το πεναλντη του γαυρου φαουλ ηταν"
3)"Εξευτέλισε εαυτόν και την Ελλάδα, ένας απαράδεκτος Ολυμπιακός, οοποίος διεσύρθηκε εντός έδρας από μια ομάδα που βρίσκετε με το ένα πόδι στην δεύτερη εθνική της Γαλλίας!
Βλέπεται αυτή την φορά δεν υπήρχαν «κοράκια» να τον παίζουν 90-10 στο Καραισκάκη, να σφυρίζουν πέναλτι στο 90 (λέγε με Θρασύβουλο) να κατακυρώνουν
ανύπαρκτα πέναλτι, να αποβάλουν άδικα παίκτες (όπως συνέβει με τον Άρη)
κ.λ.π...
Ακόμη και εάν το πέναλτι που κέρδισε ήταν ανύπαρκτο και απόψε το βράδυ.
Πρόκειται παράλληλα και για ένα τεράστιο ΒΑΤΕΡΛΟ, όχι μόνο της ομάδας του Ολυμπιακού-που μπορεί να βρεθεί και σε μια κακή ημέρα- αλλά της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ του προέδρου του Σωκράτη Κόκκαλη! Ένας Κόκκαλης που τα τελευταία 12 χρόνια έχει επιβάλει
στο ελληνικό ποδόσφαιρο, νοοτροπίες ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ που έχει… σπουδάσει στην
Ανατολική Γερμανία στα νεανικά και… ύποπτα χρόνια του. Ο εξευτελισμός του Ολυμπιακού αποτελεί τηνΘΕΙΑ ΔΙΚΗ για τα όσα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ έχει διαπράξει ο Κόκκαλης τα τελευταία χρόνια, στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και για αυτόν τον απολαύσαμε…"

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
*ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου