Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

"Τι θα γίνει με αυτήν την απεργία των γιατρών;"

"Οι γιατροί εδώ και πόσες ημέρες κάνουν απεργία με αποτέλεσμα η γιαγιά μου που είναι στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου να περιμένει με σπασμένα τα οστά της να την εγχειρίσουν.
Οι μέρες περνάνε και δεν γίνεται τίποτα με αποτέλεσμα η γυναίκα να ταλαιπωρείται εξαιτίας των γιατρών που διεκδικούν τα...


αιτήματα τους γιατί λέει με αυτό τον τρόπο διαμαρτύρονται.Τι λογική είναι αυτή ρε παλιοεγκληματίες;

Επειδή έχεις πρόβλημα με τον υπουργό υγείας ταλαιπωρείς χιλιάδες ανθρώπους;Αυτοί οι γιατροί λειτουργούν με την ίδια λογική που λειτουργούν και οι κουκουλοφόροι που δημιουργούν ζημιές σε ανθρώπους άσχετους με αυτούς που έχουν πρόβλημα.Μόνο που η πλειοψηφία των κουκουλοφόρων που προκαλούν αυτά τα πράγματα είναι ανήλικοι η διαταραγμένα ψυχικά άτομα και εν μέρει δικαιολογούνται.Τους γιατρούς πως να τους δικαιολογήσεις.Μιλάμε για ανθρώπους που τους βλέπεις έξω και ο κόσμος τους καμαρώνει και λένε να ένας γιατρός ενω μπορεί να είναι ένας εγκληματίας αυτός ο άνθρωπος 1000 φορές χειρότερος απο ένα κουκουλοφόρο.Τουλάχιστον οι κουκουλοφοροί δεν ταλαιπωρούν άρωστους ανθρώπους... Θεία δίκη υπάρχει και θα πληρώσετε για τα εγκλήματα σας να είστε σίγουροι"
ΑΠΟ troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου