Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Την βίαζαν 6 άτομα επί 20 ώρες!

=
«Επί είκοσι ώρες έξι άτομα με βίαζαν διαδοχικά και με χτυπούσαν. Οταν πια κουράστηκαν, με πέταξαν στο δρόμο, έκλεισαν την πόρτα και έπεσαν για ύπνο!»

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς μια νεαρή γυναίκα από τη Σρι Λάνκα όταν σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση έφτασε, το πρωί της Τετάρτης, στο Αστυνομικό Τμήμα Ρέντη. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 32χρονη, το μεσημέρι της Τρίτης έφυγε από το σπίτι της, στο Ζεφύρι, και μετέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Θηβών, στο ύψος του Ρέντη, προκειμένου να συναντήσει έναν «γνωστό της» Πακιστανό, ο οποίος της χρωστούσε 200 ευρώ.

Οταν έφτασε στο σπίτι του, ο ίδιος άνοιξε την πόρτα και της ζήτησε να μπει μέσα, προκειμένου να διευθετήσουν το θέμα ήρεμα. Στο σαλόνι, όμως, του διαμερίσματος βρίσκονταν πέντε ακόμη ομοεθνείς του, οι οποίοι μόλις την είδαν άρχισαν να την παρενοχλούν σεξουαλικά.

Οπως ισχυρίζεται η 32χρονη, αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και προσπάθησε να φύγει. Ο «γνωστός» της, όμως, κλείδωσε την πόρτα και αμέσως μετά όλοι μαζί την άρπαξαν και την πέταξαν σε έναν καναπέ. Της έβγαλαν τα ρούχα και ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να τη βιάζουν. Τις φορές, μάλιστα, που προσπάθησε να αντισταθεί κατά την ώρα του βιασμού οι υπόλοιποι τη χτυπούσαν, προκειμένου να συμμορφωθεί.

Τα ξημερώματα πλέον της Τετάρτης και αφού την είχαν βιάσει διαδοχικά δύο φορές ο καθένας, πήραν 500 ευρώ που είχε στην τσάντα της, άνοιξαν την πόρτα και της είπαν να φύγει και να μην πει τίποτα σε κανέναν. Η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τέσσερις από τους δράστες, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο. Εναντίον των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα
ΠΗΓΗ matada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου