Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

Παραθέτω ;ένα κείμενο που με προβλημάτισε απο τις πρόσφατες ενέργειες του προέδρου των ΗΠΑ Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα.

Προέρχεται απο το ΕΘΝΟΣ ONLINE και είναι του αξιολογώτατου αναλυτή διεθνών θεμάτων κ. Γιώργου Δελαστίκ :

"Προκλητικό αναφορικά με το Κυπριακό ήταν το κοινό αμερικανοτουρκικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά τη λήξη των συνομιλιών της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον στην Αγκυρα με την τουρκική ηγεσία.

Η Ουάσιγκτον ζητάει «μια συνολική, κοινά αποδεκτή λύση του Κυπριακού υπό την αιγίδα του ΟΗΕ» όχι για να τερματιστεί η τουρκική κατοχή του 40% του νησιού, αλλά με στόχο... «στο πλαίσιο αυτό να τερματιστεί η απομόνωση των Τουρκοκυπρίων»!

Δεν ανησυχεί τους Αμερικανούς δηλαδή η παρουσία των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων στην Κύπρο, αλλά η «απομόνωση» του τουρκικού παράνομου κατοχικού καθεστώτος! Ούτε η κυβέρνηση Μπους δεν είχε τολμήσει να περάσει μια τέτοια θέση σε επίσημο ανακοινωθέν."

ΣΧΟΛΙΟ

Με τον άκρατο φιλελληνισμό του ο Ομπάμα αποφάσισε να βοηθήσει την Τουρκοκυπριακή κοινότητα να βγεί απο την διεθνή απομόνωση.....περίεργο άλλα μας έλεγαν οι οπαδοί και υποστηρικτές του κατά την προεκλογική περίοδο....ότι πάντα υποστήριζε τις Ελληνικές θέσεις στα εθνικά μας ζητήματα κλπ. Για να δούμε τι άλλο θα δούμε........

http://koukfamily.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου