Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Φάρσα για γερά νεύρα

Ταξίδεψε 600 χιλιόμετρα για να βρει - αν και παντρεμένος - τη γυναίκα των ονείρων του, που γνώρισε μέσω διαδικτύου: Για να ανακαλύψει ότι η...Emma ήταν...δύο οπαδοί της Liverpool.

Ο Stuart Slann, 39 ετών και φανατικός οπαδός της Manchester United από το Sheffield, πήρε το αυτοκίνητό του με προορισμό μια απομακρυσμένη φάρμα της Σκωτίας. Εκεί θα συναντούσε μία γυναίκα με την οποία φλέρταρε μέσω facebook, εδώ και αρκετές εβδομάδες. Οταν - μετά από εννέα ολόκληρες ώρες - έφθασε στο σπίτι όπου είχε δοθεί το ραντεβού, η ''Emma'', όπως ισχυριζόταν ότι ονομάζεται η γυναίκα, δεν υπήρχε πουθενά. Τρεις ώρες μετά, εμφανίστηκαν δύο οπαδοί της Liverpool, που του αποκάλυψαν ότι του έκαναν πλάκα, για να τον εκδικηθούν για τις διαφωνίες που είχαν μεταξύ τους πριν από λίγο καιρό, με αντικείμενο συζήτησης, τί άλλο; το ποδόσφαιρο.

Ο οπαδός της Manchester είχε γνωρίσει τους δύο ''αντιπάλους'' του τον περασμένο Νοέμβρη σε διακοπές που έκανε στο Cancun του Mexico. Λίγες ημέρες αργότερα, οι καβγάδες τους σχετικά με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα ανάμεσα σε Manchester και Liverpool ξεσήκωσαν το τουριστικό θέρετρο όπου διέμεναν. Ετσι, όταν επέστρεψαν στην Αγγλία, οι δύο φίλαθλοι της Liverpool θέλησαν να στήσουν μια πραγματικά ''χοντρή'' πλάκα, που εκείνος θα θυμόταν για καιρό. Και σα να μην έφτανε το γεγονός ότι προσποιήθηκαν την Emma, μαγνητοφώνησαν όποια συνομιλία είχε μεσολαβήσει και την ''ανέβασαν'' στο YouTube και το Facebook, μαζί με φωτογραφίες που επεξεργάστηκαν με πολλή προσοχή, ούτως ώστε να φαίνονται αληθινές, αν και δεν ήταν.

Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο. Ο ίδιος βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάτασταση και απορεί πώς ''την πάτησε''. Πραγματικά...
__________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου