Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Ανθρωποκτονίες, ένοπλη ληστεία, κλοπή ΑΤΜ!!Πρωτοφανή περιστατικά βίας στο νομό Ροδόπης




Τρία πρωτοφανή περιστατικά βίας, το ένα με διπλό φονικό, έχουν αναστατώσει την Ροδόπη το τελευταίο διήμερο, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία προσπαθώντας να συλλάβει τους άγνωστους δράστες.



Συγκεκριμένα, διπλή ανθρωποκτονία σημειώθηκε, χθες τις βραδινές ώρες ή ξημερώματα Τετάρτης, στον οικισμό Ιασίου Σαπών, του νομού Ροδόπης. Άγνωστοι, αφού εισήλθαν σε κατοικία με σκοπό να κλέψουν, όταν έγιναν αντιληπτοί από το ζευγάρι που διέμενε στο σπίτι, σκότωσαν τον άνδρα, τον 75χρονο Ηλία Παπαγεωργίου, χτυπώντας τον στο κεφάλι με τσεκούρι, ενώ η σύζυγος του Σοφία μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο κέντρο υγείας Σαπών και μετά στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και εξέπνευσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 75χρονος, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος, είχε πουλήσει ζώα και είχε τα χρήματα στο σπίτι. Το άτυχο ζευγάρι βρήκε ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο οποίος είναι και αυτός κτηνοτρόφος.



Εντωμεταξύ, νωρίς χθες το πρωί σημειώθηκε κλοπή ΑΤΜ στο σουπερμάρκετ «Μαρινόπουλος» στην Κομοτηνή. Με ΙΧ ημιφορτηγό αυτοκίνητο, άγνωστοι, αφού παραβίασαν την πόρτα, έδεσαν με σχοινί, ξήλωσαν και έκλεψαν το ΑΤΜ, ενώ στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.



Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη, σημειώθηκε ληστεία στην υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κομοτηνή, λίγο μετά το μεσημέρι. Άτομο νεαρής ηλικίας, μπήκε στην τράπεζα φορώντας κουκούλα και με την απειλή όπλου ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο. Στη συνέχεια έφυγε από την τράπεζα, κρατώντας μια σακούλα με περίπου 10.000 ευρώ. Όταν επιχείρησαν να τον καταδιώξουν περαστικοί, πυροβόλησε στον αέρα, προκαλώντας τον πανικό στους περίοικους.απο PIAZZA del POPOLO blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου