Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ..ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



EGLIMATIKOTITA......................
Απο κυκλους της αστυνομίας,μάθαμε οτι οι ρυθμοί κλοπών"πεσίματα" απο τους θαμώνες του εφετείου γίνετε καθε 2 λεπτα.Εξω απο το εφετείο οι πεταμένες τσαντες, γεμιζουν πολυκατάστημα με ειδη τσαντας και πορτοφολιού........Το παλιό εφετείο εχει γινει πια λημερι και αντρο ληστών και κακοποιών...Η αστυνομία και τα θύματα δεν μπορουν να εχουν προσβαση στο παλιο εφετειο αν πρώτα δεν παρουν άδεια απο συγκεκρίμενο μελος του ΣΥΡΙΖΑ,που ειναι ο πορτιέρης στο λημέρι των κακοποιών........
ΔΙΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ......

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

Οι καταστηματάρχες και οι ξενοδόχοι της περιοχής,εχουν κανει πριν απο λιγο καιρό μηνυση κατα παντως υπευθύνου για διαφυγώντα κερδη.Οι ακυρώσεις στα ξενοδοχεία της περιοχής εχουν φτασει πανω απο το 45%....Η μειώση των κερδών των μικρών και μεγαλών επιχείρησεων συντελεί και σε απολύσεις Ελλήνων και νομίμων ξενων υπαλλήλων.
Το κρατος και η κυβερνηση,αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις κραυγές απόγνωσεις των ανθρώπων που ζουσαν και εργαζόντουσαν στην περιοχή της Ομονοίας......
Υπάρχει η σκέψη να γινει καταγγελία για ολα αυτά ,σε ξενα ειδησιογραφικά κανάλια,για τον εξευτελισμό σε διεθνες επιπεδο της κρατικής μηχανής.Δήμο,κυβερνήση,αστυνομία,Συριζα και οποιον αλλο εχει βοηθήσει την κατασταση να φτασει σε αυτο το σημείο.....Ειμαστε στον πατο του βαρελιού.....Ζηταμε απεγνωσμένα βοήθεια....σώστε μας........χανόμαστε..
Αν χαθει ο εμπορικός κοσμος απο το κέντρο,θα συμπαρασυρει μαζι του και χιλιαδες υπαλλήλους....Η ανεργία δεν χτυπάει πια την πορτα,εχει μπεί μέσα στο σπίτι..........
10 χρόνια υπαλλήλος σε κατάστημα της περιοχής.
Εχω 2 μικρά παιδιά,μελλοντικούς στρατιωτες και φορολογούμενους της Ελλάδας....
Τι θα τους πω αν χασω την δουλειά μου επειδή καποιοι αδυνατούν να κανουν αυτο που τους ψηφίσαμε.Πως να τους εξηγήσω οτι εμεινα ανεργος,επειδη καποιοι αποφασισαν να κανουν το κεντρο γκετο με λημέρια κακοποιών.Πως να νιώθουμε ασφάλεια στους δρόμους,εμείς και τα παιδια μας οταν ουτε η αστυνομια δεν μπορεί να κανει την δουλεία της?Οταν πρεπει να παρει αδεια απο τον Συριζα για να καθαρισει την περιοχη του Εφετείου?
Το θεμα δεν θα το αφήσουμε ετσι..Και αν σας λεει κατι, οτι ακόμα και ο εκπρόσωπος των μουσουλμάνων κος Ελγαντούρ σε σημερινή του δήλωση στον ALPHA στον κ.Αυτιά,ειπε οτι την πορεία και τα επεισόδια με τις λεηλασίες.τις ειχαν οργανώσει οι Ελληνες που κρατούσαν σημαίες κουμουνιστίκες...δηλ..του Συριζα...Απο την πλευρα της η μουσουλμανική μειωνότητα,ηταν κατα αυτής της πορείας,και κατα των επεισοδίων...
Αυτά βέβαια θα τα μάθουν ολοι οι λαοι,γιατί εχουμε καλέσει με email ,το CNN,το BBC και το AL JAZEERA,για να μάθουν ποιοι και πως εκμεταλεύονται τους μουσουλμανούς, ποιοι και πως ευθύνονται για την μη τήρηση των νομιμών κανόνων ασφαλείας μιας ευρωπαικής χωρας και φυσικά την αναρμοστη συμπεριφορά των Ελληνων δημοσιογράφων ως προς την αναδειξει της πραγματικής αλήθειας που βιώνουμε.Τα παπαγαλάκια,οι βάρβαροι και ολοι οι υπόλοιποι των αλλων κομμάτων,σας περιμένουμε να περασετε απο τα μαγαζιά μας, να μας δείτε και να μας πείτε τα προγράματα σας για να σας ψηφίσουμε.Αν δεν σας ψηφίσουμε εμεις ,οι λαθρομεταναστές του Εφετείου και του τρίγωνου θα σας ψηφίσουν σίγουρα..
Καλές οι εκλογές.καλές και οι θεωρίες σας ολων των κομμάτων,αλλα η ουσία ειναι οτι κανένας δεν κοιτάει τον Ελληνα φορολογούμενο,πού σας ταϊζει ολους,εσας και τα κόμματα σας.
10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.......ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΨΩΝΙΑ Ή ΤΣΑΝΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου