Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Απαισιόδοξος ο κόσμος του Ολυμπιακού, μετά τις δηλώσεις Κόκκαλη...



Κανέναν δεν φαίνεται να έπεισε ο Κόκκαλης στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με την πρόσληψη του Κετσπάγια στον Θρύλο, αφού ο κόσμος δεν βλέπει κάτι καλό στο πρόσωπό του. Διαβάστε όλες τις απόψεις, που δημοσιεύτηκαν στο gavros...

Σ' ευχαριστούμε

Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα.Όμως τώρα που φεύγεις από τον Ολυμπιακό εξήγησε μας γιατί μας διαλύεις? Προφανώς θέλεις να παραδώσεις την ομάδα όπως όταν την ανέλαβες, δηλαδή διαλυμένη.
Ντροπή να μιλάς έτσι για τον μεγαλύτερο και αληθινό προπονητή της ομάδας μας ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ. Παραδέξου ότι δεν θέλεις να ξοδέψεις μία για τον Ολυμπιακό και ότι η Λύση του Αντιολυμπιακού Κετσπάγια είναι για να γλιτώσεις 1 εκατομμύριο ετησίως. Μαζί με τα λεφτά που περιμένεις με την πολυμετοχικότητα θέλεις να το παίξεις προεδράρα πάλι, αλλά τα παραμύθια σου δεν περνάνε πια. Με το καράφλα και τους παίχτες από το καλάθι που μας ετοιμάζεις δεν σας βλέπω καλά. Ο Ολυμπιακός δεν είστε εσείς. Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και αυτός ο κόσμος πακέτο θα σας διώξει.

Γιατί δεν κάνει;

Δεν κάνει ε... ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;; Εγω δεν λέω ούτε αν κάνει ούτε αν δεν κάνει, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!! ξαφνικα γίνατε όλοι ξερόλες. Τειρεσίες. Αφού τα ξέρετε όλα, αντε στο ΣΕΦ να διώξετε τον ΑΧΡΗΣΤΟ τον Γιαννάκη, που έχει κάνει την ομάδα ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ με το ανύπαρκτο μπάσκετ που παρουσιάζει, και τους ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥΣ παίκτες που του φέρανε οι Αγγελόπουλοι.

Εκεί όμως ΜΟΥΓΚΑ!! Να φέρουμε πίσω κανένα Αλέφαντο κανένα Μπιγκόν. Ή εκτος και αν την ψωνίσαμε τελείως να φέρουμε κανενα Φεργκιουσον κανένα Αντζσελότι.

Αιντε....
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου