Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Τα ...στρίβουν τώρα για τη νέα γρίπη!


Κατάλαβαν ότι με την υπερβολή κινδυνεύει το "μεγάλο κόλπο" με τα εμβόλια και εμφανίζονται τώρα καθησυχαστικοί.Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για μίζες και "λαδώματα"!

.
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
.
Αφού πρώτα έσπειραν τον πανικό για την εξάπλωση της νέας γρίπης, τώρα καταλαβαίνουν ότι το "κόλπο" κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Και κάνοντας στροφή, λένε ότι δεν δικαιολογείται ανησυχία και ότι οι επιστήμονες είναι καθησυχαστικοί.
Είναι οι ίδιοι που άρχισαν το εμπόριο της ανησυχίας και της υστερίας για να ευνοήσουν τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών, διεθνώς και στην Ελλάδα, που θέλουν να "σπρώξουν" στην αγορά τα νέα εμβόλια. Δισεκατομμύρια ευρώ οι τζίροι, εκατοντάδες εκατομμύρια οι μίζες και τα "λαδώματα" σε πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης ακόμη και -δυστυχώς- σε επιστήμονες.
Αναγκάζονται τώρα να τα "μαζέψουν" κάπως γιατί κατάλαβαν ότι...
με την υπερβολή ο κόσμος θα σταματούσε να τους πιστεύει. Και δεν θα ετοιμαζόταν να κάνει ...ουρές για να προμηθυτεί τα νέα εμβόλια. Μέχρι κι ο Αβραμόπουλος, πρωτομάστορας σε αυτά τα παιχνίδια, αλλάζει τώρα τακτική και το παίζει καθησυχαστικός...
Όμως, αν νομίζουν ότι δεν θα μπουν στο μικροσκόπιο όλες οι κινήσεις τους, για το μεγάλο κόλπο με τα εμβόλια (που δεν ξεχνάμε ότι έχει τις ευλογίες του ΠΟΥ) είναι γελασμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου