Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Όλη η αλήθεια για τον Τούρκο Πρόξενο της Κομοτηνής


Είναι επίσημος πράκτορας της ΜΙΤ
Δεν ανήκει στο διπλωματικό σώμα...
Η Ντόρα δεν δέχθηκε να τον απελάσει!


Τον τελευταίο καιρό πολλά λέγονται για την δράση του Τούρκου Πρόξενου της Κομοτηνής, ο οποίος παραβιάζοντας(;) το δικαίωμα μετακινήσεών του (επιτρέπεται να μετακινείται μόνο επί της Εγνατίας οδού) έχει επιδοθεί σε μία σειρά συνεχών, σχεδόν καθημερινών μετακινήσεων εντός της Ελληνικής Επικράτειας και δη, στα ορεινά των νομών Ξάνθης και Ροδόπης.
Κύριο μέλημα και σκοπός του κυρίου Μουσταφά Σαρνίτς είναι η ισχυρή προπαγάνδα υπέρ της Τουρκίας, που στο πρόσωπό του έχει βρει τον ιδανικό άνθρωπο για να προχωρήσει σε μία γρήγορη τουρκοποίηση ή έστω απόπειρα αποσταθεροποίησης στην ακριτική Θράκη.
Ο κύριος Σαρνίτς, με άκρως επιτυχημένη δράση στο Κόσοβο (φωλιά των φανατικών ισλαμιστών των Βαλκανίων) και με αγαστή συνεργασία με τον εκεί Αμερικανό πρόξενο κύριο Yee Hoyt, κατάφερε να οργανώσει και να πραγματοποιήσει την μεταφορά χιλιάδων φανατικών ισλαμιστών από κράτη της Ασίας (και από την Τουρκία φυσικά), οι οποίοι συνετέλεσαν τα μέγιστα σε εκφοβισμούς και εκτοπίσεις σερβικών πληθυσμών αλλά και πραγματοποίησαν μία σειρά μαζικών δολοφονιών (αγνώστου αριθμού θυμάτων) καίγοντας, καταστρέφοντας και εξαφανίζοντας από τον χάρτη ολόκληρα χωριά!!!
Οι ευθύνες του κυρίου Σαρνίτς φυσικά και είναι τεράστιες και προκύπτουν από την πρόοδο των τραγικών «εξελίξεων» από τη στιγμή της εμφάνισής του στο Κόσοβο και μετά. Εξάλλου, ο σημερινός Τούρκος Πρόξενος της Κομοτηνής, στο Κόσοβο μετέβη με την ιδιότητα του επίσημου πράκτορα της ΜΙΤ έχοντας συγκεκριμένο σχέδιο και τομέα δράσης για να καλύψει.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου