Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Eίναι επιεικώς απαράδεκτος και προκλητικός. Ας πάνε να μάθουν ιστορία και μετά να μιλάνε


Ντροπή αγαπητοί Bloggers. Είναι επιεικώς απαράδεκτος και προκλητικός αυτός ο κύριος υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας. Όπως είναι γνωστό η χώρα του προεδρεύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για αυτό και μόνο τον λόγο έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός αυτός ο κύριος. Τέτοιες δηλώσεις προσβάλλουν την Εθνική συνείδηση του κάθε Έλληνα όπου γης. Είναι απαράδεκτος. Ας πάει να μάθει ιστορία. Άλλωστε αυτή την λέξη εμείς οι Έλληνες την δημιουργήσαμε γιατί όταν ΕΜΕΙΣ είχαμε πολιτισμό και ιστορία όλοι οι άλλοι λαοί ζούσαν σε καταστάσεις βαθιάς βαρβαρότητας. Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από αυτόν τον κύριο. Όταν οι Έλληνες δημιουργούσαν πολιτισμό οι άλλοι δεν ήξεραν να μιλάνε.... Ας μη θεωρεί ότι εδώ είμαστε τριτοκοσμικοί αυτός ο κύριος. Άντε γιατί πολύ αέρα πήρανε όλοι τους.

Ας πάει να ρωτήσει στην Κύπρο, να δει τα αποτελέσματα της τραγωδίας, που είναι οι αγνοούμενοι.

Κουβέντα όμως δεν είπε αυτός ο κύριος για την παράνομη ΕΙΣΒΟΛΉ-ΚΑΤΟΧΉ-ΛΕΗΛΑΣΊΑ της Κύπρου. Η Κύπρος είναι χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Τουρκία-μια χώρα που επιθυμεί να ενταχθεί στην Ένωση- καταπατά κάθε έννοια δικαίου, πολιτισμού, ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Έρχεται τώρα αυτός ο κύριος να μας πει ότι φταίει η δικτατορία που μπήκαν οι Τούρκοι στην Κύπρο. Είναι τώρα αυτές σοβαρές δηλώσεις; Αυτό είναι το επίπεδο της Σουηδικής σκέψης; Μένουμε με το στόμα ανοιχτό γιατί το κράτος αυτό έχει πραγματικά καλά συστήματα ζωής , οργάνωσης, διοίκησης, ποιότητας ζωής.

Όμως αν δεν διαθέτει Κριτική σκέψη, παραγνωρίζει εγκλήματα που έχουν κάνει οι κύριοι Τούρκοι τότε τι να πούμε. Έλεος. Δεν είναι τα πάντα χρήμα, δόξα, καλοπέραση. Είναι και πολλά άλλα. Ευτυχώς που οι Έλληνες τα διατηρούν στην επικαιρότητα ακόμα και δίνουν ζωή στον κόσμο.

Όχι και πάλι όχι στις δηλώσεις αυτού του κυρίου. Δεν το ανεχόμαστε ως Έλληνες. Απόγονοι του μεγαλύτερου πολιτισμού της ανθρωπότητας.

Η στήριξη η μονομερής σε καταστάσεις απαράδεκτες δείχνει πτώση πολιτισμού. Είναι ασύμβατη με τα Ευρωπαϊκά δεδομένα. Επίσης είναι προκλητικό να μην λαμβάνονται οι θέσεις της Ελληνικής πλευράς και να μετατίθεται η αιτία και το βάρος όχι σε αυτούς που καταπάτησαν την Εθνική κυριαρχία της Κύπρου αλλά στους Έλληνες και στα πολιτικά τους προβλήματα. Έλεος δηλαδή .Τι άλλο θα ακούσουμε .

Αντιδρούμε σε αυτές τις προκλητικές δηλώσεις. Είναι απαράδεκτες. Τέλος.


Απολαύστε το και εδώ

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&tag=9464&pubid=13051171#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου