Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Μαρινάκης is back



O Bαγγέλης Μαρινάκης ξανά στο προσκήνιο! Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ο πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης για ακόμη μία φορά με τον γνωστό εφοπλιστή και μίλησαν αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας. Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση δεν ανέφερε τις λεπτομέρειες της συνάντησης, ωστόσο διαφαίνεται μία προσπάθεια επαναπροσέγγισης των δύο πλευρών.



Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί και στις 2 Ιουλίου, όταν και συζήτησαν το ενδεχόμενο εισόδου του δεύτερου στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Από τότε δεν πέρασε αρκετός καιρός. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που έχει βοηθήσει ουκ ολίγες φορές το τμήμα βόλεϊ της ομάδας ξανασυζήτησαν την πιθανότητα... εμπλοκής του κ. Μαρινάκη στη νέα μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Όπως διαφαίνεται υπάρχει μία σαφή προσπάθεια επαναπροσέγγισης. Τα 42 εκατ. ευρώ που πρέπει να μπουν στην ΠΑΕ, τ' αργότερο έως τις 15 Δεκεμβρίου είναι ένα σημαντικό ποσό και ο κ. Κόκκαλης θέλει να έχει... συνοδοιπόρους σ' αυτήν του την προσπάθεια.

Άλλωστε ο κ. Μαρινάκης έχει δείξει θετικός στο να βοηθήσει την ΠΑΕ, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει απ' το πρώτο κιόλας ραντεβού τις... οικονομικές του προθέσεις. Γνωρίζοντας τα δεδομένα που υπάρχουν στην ΠΑΕ κατέθεσε τις απόψεις του και έμεινε εκεί. Το ζητούμενο είναι κατά πόσον τελικά θα υπάρξει... σύγκλιση απόψεων και εάν και εφόσον έρθουν πολύ κοντά οι δύο πλευρές. Τόσο κοντά ώστε να τα βρουν οριστικά και αμετάκλητα.

Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ για την συνάντηση των δύο ανδρών ήταν λακωνική:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Σ. Κόκκαλη και του εφοπλιστή, κ. Β. Μαρινάκη με αντικείμενο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Δημήτρης Τομαράς, Γιώργος Βροντάκης
http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου