Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Ελληνισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του παγκόσμιου συστήματος εξουσίας


Τίποτα δεν είναι τυχαίο και ειδικά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα! Κατά την άποψή μας αποτελούν μέρος ενός σχεδιασμού, ο οποίος έχει ως απώτερο στόχο του τη διάλυση του ελληνικού κράτους. Τη διάλυσή του μέχρι του βαθμού που η Νέα Τάξη να το θεωρεί ακίνδυνο. Στο βαθμό που να μπορεί να το ελέγχει απόλυτα και είναι στο μέγεθος της προ των Βαλκανικών Πολέμων Ελλάδας. Γεωγραφικά διαμερίσματα όπως η Κρήτη, η Μακεδονία ή η Θράκη, δίνουν δύναμη στον ελληνισμό και αυτό είναι προφανές ότι ενοχλεί κάποιους. Τους ενοχλεί ο ελληνισμός, ο οποίος παίρνει δύναμη από ένα ισχυρό ελληνικό κράτος και όχι το ίδιο το κράτος, επειδή αυτό είναι ελληνικό. Τους ενοχλεί αυτό το οποίο μπορεί να παράγει εις βάρος τους μια ισχυρή ελληνική κοινωνία και όχι αυτό το οποίο μπορεί να κάνει εις βάρος τους ένα ισχυρό ελληνικό κράτος. Για να εξουδετερώσουν αυτήν την κοινωνία, επιχειρούν να το κάνουν μέσω της διάλυσης του κράτους. Ένας στόχος, όχι εκτός πραγματικότητας για την περιοχή μας.
Για λόγους τους οποίους έχουμε αναλύσει σε άλλα κείμενά μας, ο ελληνισμός είναι αυτήν τη στιγμή ο μεγαλύτερος εχθρός του παγκοσμίου συστήματος εξουσίας. Κάποιοι εκ των υστέρων διαπίστωσαν ότι ήταν λάθος τους να δημιουργήσουν και σταδιακά να ισχυροποιήσουν το ελληνικό κράτος. Αυτό το λάθος σήμερα προσπαθούν να “διαγράψουν”. Το λάθος που έκαναν οι αλαζόνες Αγγλοσάξονες την εποχή της παντοδυναμίας τους και σήμερα στην “πτώση” τους προσπαθούν να διαγράψουν. Το “λάθος”, το οποίο απειλεί τα συμφέροντά τους στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Το “λάθος”, το οποίο επηρεάζει την ασφάλεια του Ισραήλ. Αντιλαμβανόμενοι οι Αγγλοσάξονες ότι η αυτοκρατορική Νέα Τάξη δεν μπορεί να επιβιώσει, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά της, προκειμένου ν’ αποκτήσουν πλεονέκτημα στην επόμενη φάση, όποια κι αν είναι αυτή.
Τι κάνουν, προκειμένου να επιτύχουν;
Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ένα φαινόμενο, το οποίο λειτουργεί όπως η παλίρροια και η άμπωτη. Προσπαθούν δηλαδή μέσω της “παλίρροιας”, που προκάλεσε η Νέα Τάξη, να εκμεταλλευτούν φαινόμενα, τα οποία η “άμπωτη” της πτώσης της δεν θα μπορεί να εξαλείψει. Τα χαρακτηριστικά, για παράδειγμα, τα οποία απέκτησε η Ελλάδα, μέσω της διεθνιστικής “παλίρροιας” της Νέας Τάξης και τα οποία άλλαξαν τη φυσιογνωμία της σε μεγάλο βαθμό, είναι γι’ αυτούς εκμεταλλεύσιμα. Θεωρούν ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα, ώστε να μην της επιτρέψουν να “επιστρέψει” στην αρχική της κατάσταση.
Η Ελλάδα, ως κράτος, εξαιτίας της νεοταξικής φιλομεταναστευτικής πολιτικής, έχει αποκτήσει υπερεθνικά χαρακτηριστικά και αυτοί ελπίζουν ότι η οποιαδήποτε αλλαγή στον παγκόσμιο σχεδιασμό θα τους επιτρέπει να ρυθμίζουν τη συμπεριφορά της υπέρ των δικών τους συμφερόντων και όχι αυτών του ελληνισμού. Σ’ αυτήν την αλλαγή σχεδιασμού θεμελιώδης στόχος τους είναι η απόσχιση της Κρήτης από την Ελλάδα. Θεωρούν ότι σ’ αυτήν την αλλαγή δεν θ’ αντιδράσει ούτε η Ελλάδα ως κράτος κι ούτε η Κρήτη ως “λεία”. Αυτός είναι ο βασικός τους στόχος. Να πάψει η Κρήτη να είναι ελληνικό νησί και να γίνει ένας διεθνιστικός “κουβάς”, τον οποίο θα ελέγχουν απόλυτα.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου