Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Τα επαγγέλματα των κανακάρηδων


Τέσσερις φίλοι είχαν κανονίσει συνάντηση για να παίξουν γκολφ. Ο ένας τους καθυστερούσε να έρθει και έτσι οι άλλοι τρεις κάθισαν στο εντευκτήριο για να πιουν κάτι μέχρι να έρθει ο φίλος τους. Αντικείμενο της συζήτησης που άνοιξαν ήταν οι επιτυχημένοι γιοί τους.

-Ο γιός μου λέει ο πρώτος έχει γίνει το πρώτο όνομα στις οικοδομικές επιχειρήσεις. Ξεκίνησε από απλός κτίστης και τώρα έχει την μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας. Να φανταστείτε ότι είναι τόσο πλούσιος που πρόσφατα έκανε δώρο σε ένα φίλο του μια βίλα!

-Ο δεύτερος είπε πως δεν θέλει να παινέσει το γιό του αλλά ξεκίνησε από πωλητής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τώρα έχει την μεγαλύτερη αλυσίδα πολυτελών αυτοκινήτων της χώρας. Να φανταστείτε είναι τόσο πλούσιος που πρόσφατα έκανε δώρο σε ένα φίλο του μια φεράρι.

-Ο τρίτος λέει και ο δικός μου δεν πήγε πίσω. Ξεκίνησε από υπάλληλος χρηματιστηριακού γραφείου και κατάφερε να ιδρύσει μια από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές επιχειρήσεις της χώρας. Είναι τόσο πλούσιος που δεν δίστασε να χαρίσει πρόσφατα σε ένα φίλο του ένα μεγάλο πακέτο μετοχών.

Καθώς επιτέλους φτάνει και ο τέταρτος φίλος, οι άλλοι των ρωτούν με τι ασχολείται ο γιός του.

-Τι να σας πω ρε παιδιά. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με το γιό μου. Εδώ και μια δεκαετία είναι κομμωτής και μόλις πρόσφατα ανακάλυψα ότι είναι ενεργός ομοφυλόφιλος. Από την άλλη μεριά όμως πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι φοβερά καλός με αυτό που κάνει γιατί ένας φίλος του χάρισε μια πολυτελέστατη βίλα, ένας άλλος μια φεράρι και ένας τρίτος ένα μεγάλο πακέτο μετοχών!

free myspace graphics :: myspace images :: myspace pictures free myspace layouts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου