Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Μέσα στο κλίμα της γενικότερης πολιτικής σάτιρας, ελέω των πρόσφατων εκλογών, πάλι βρήκε τρόπο και χρόνο κι “ αθώωσε” τα παιδιά ο προσφιλής μας Λάκης:


Posted by J.McManus

Προβοκάτορες και πράκτορες του υπόκοσμου δρουν ανάμεσα στις αθώες μαθητικές/νεανικές “ εξεγέρσεις”. Δεν έχει άδικο…Το΄χω γράψει κι εγώ: η πρώτη μολότωφ κι η πρώτη τζαμαρία που σπάει, από χέρια “ κουκουλοφόρου” μπάτσου διαπράττεται!

Απλά το Κράτος δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα, σ’ όποιον μπαχαλάκια διατηρεί ακόμα μέσα του, μερικές αμφιβολίες!

Η εύφλεκτη ύλη προϋπάρχει. Η Εξουσία απλώς, ανάβει την δάδα και την πετά στο υγρό πάτωμα!

Αλλά δεν δύναται να μας πείσει τώρα ο κ. Λαζόπουλος, ότι το «παρακράτος» βούτηξε τα ταμεία από τα μαγαζάκια των κοριτσιών στη Θεμιστοκλέους. Το “ παρακράτος” έκαψε και τα γραφεία του περιοδικού «Ρεσάλτου»! Το “ παρακράτος” στρογγυλοκάθησε στο, Αλβανικών συμφερόντων, εστιατόριο της Πλατείας, παρήγγειλε ψαρονέφρια κι ακριβά κρασιά, κι έφαγε κι ήπιε “ εις-υγείαν” των αφελών ιδιοκτητών του! Το “ παρακράτος” ήτο αυτό που θαυμάσαμε από τηλοψίας: να προβάρει με τις ώρες τα νέα μοντελλάκια ray-ban στο κατεστραμμένο κατάστημα οπτικών του Σταύρου! Κι ο κατάλογος είναι μακρύς…

Δε μας έφτανε ο ένας Θετταλός [Πέτρος Κωστόπουλος] που μας έδωκε μιά άλλη διάσταση του εν Ελλάδι rock’n'roll που εδώ και τόσα χρόνια, εμείς οι fan του Γιάννη Πετρίδη, αγνοούσαμε!

Έχουμε τώρα και τον έτερο, τον πρώην ΚΝίτη, που φρόντισε κι αυτός να μας υποδείξει το Ε9 στα κληρονομικώ δικαίω αγροτεμάχιά μας, λες και κατεβήκαμε λίαν προσφάτως στην Μεγάλη μας Πόλη, προερχόμενοι από το Νομό Κουτουρού και στεκόμαστε αποσβολωμένοι, με τις καλαθούνες στο χέρι, όξω από το Φαρμακείο του Μπακάκου! χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου