Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Η εισβολή συνεχίζεται αλλά και η «επανάσταση» των μουσουλμάνων



Η πολιτική της νέας κυβέρνησης αποδίδει. Οι λαθρομετανάστες έπιασαν το μήνυμα. Τώρα ,που θα τους δώσουν ψήφο ,ιθαγένεια και σπίτια, τίποτα μα τίποτα δεν τους σταματά.

Του Σπύρου Χατζάρα

Ο υπουργός λαθρομετανάστευσης και προστασίας του (μουσουλμάνου) πολίτη δεν μπόρεσε ακόμα να περάσει τι μήνυμα στο λιμενικό και την αστυνομία ,που δυστυχώς, συνεχίζουν να συλλαμβάνουν τους αυριανούς συμπολίτες μας ,προς θλίψη του Human Rights Watch

Ο υπουργός λαθρομετανάστευσης και προστασίας του (μουσουλμάνου) Πολίτη συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Πακιστανικής κοινότητας. Οι εκπρόσωποι των Πακιστανών έθεσαν στον υπουργό το ζήτημα που αφορά στον θάνατο του ομοεθνή τους στη Νίκαια. Η ...αντιπροσωπεία δήλωσε ότι δεν ικανοποιήθηκε από τις τοποθετήσεις του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ...κινητοποιήσεων.
Αντιμέτωποι με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, λόγω... κουκούλας ,είναι οι πέντε από τους οκτώ νεαρούς που συνελήφθησαν το Σάββατο στη Νίκαια, στη διάρκεια επεισοδίων, που ακολούθησαν την πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο Πακιστανού μετανάστη-βιαστή.
Σε αντίδραση και την ποινική μεταχείριση των πέντε ομάδα «νεαρών» προχώρησε από χθες στην κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι νεαροί κατέλαβαν το κτίριο των Προπυλαίων, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και την απόσυρση όλων των κατηγοριών εις βάρος τους. Μάλιστα, για σήμερα έχουν προγραμματίσει πορεία συμπαράστασης και συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, όπου θα οδηγηθούν οι κατηγορούμενοι
Στον καταυλισμό μεταναστών της Παγανής στη Μυτιλήνη, οι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε δύο θαλάμους ,και βγήκαν έξω στην αυλή.
Η φωτιά ήταν αρκετά μεγάλη και υπήρξε άμεση κινητοποίηση από την Πυροσβεστική για να την ελέγξει. Η διαμαρτυρία τους οργανώθηκε γιατί η κράτηση τους ,είναι μεγαλύτερη από όσο αυτοί θεωρούν ότι έπρεπε να είναι.
Βέβαια αυτά δεν είναι τυχαία, γιατί ανάλογα γεγονότα είχαμε πρόσφατα στην Γαλλία και στην Ισπανία από λαθρομετανάστες που ζουν σε καταυλισμούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις οργανώσεις τύπου «Ανθρώπινα Δικαιώματα»,και «No Border» εισχωρούν και ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες, υποσχόμενοι βοήθεια από τις οργανώσεις τους, σε περίπτωση που επέμβει η αστυνομία.
Η ΜΚΟ «YOUTH AGAINST RACISM IN EUROPE» (THΛ.210-2283019 ή 6972426166) λέει ότι ,τα παιδιά των λαθρομεταναστών,δεν χρειάζονται "ανοχή", αλλά τα δικαιώματα τους, δηλ. χορήγηση υπηκοότητας. Και γι' αυτό είναι αποφασισμένα να παλέψουν!
Οι «κινητοποιήσεις» θα συνεχιστούν σε συγκρατημένη μορφή ως τις 31 Οκτωβρίου και μετα θα αρχίσει το «πανηγύρι»,για την υλοποίηση της (κρυφής) ατζέντας. Υπηκοότητα, ιθαγένεια, ψήφος, σπίτια, τζαμί, νεκροταφείο.

Προχθές το βράδυ, συνελήφθησαν από λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου δύο Ουκρανοί ηλικίας 41 και 39 ετών μέλη πληρώματος ιστιοφόρου υπό σημαία Ουκρανίας για διευκόλυνση παράνομης εισόδου στη χώρα λαθρομεταναστών. Το ιστιοφόρο εντοπίστηκε να πλέει ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής Πτελεού με σβηστά φώτα. Θεωρήθηκε ύποπτο. Από την έρευνα των λιμενικών, προέκυψε ότι υπήρχαν σαφείς ενδείξεις, παραμονής στο εσωτερικό του σκάφους λαθρομεταναστών. Οι λαθρομετανάστες δεν βρέθηκαν.
Στις 6 Οκτωβρίου λιμενικοί του Βόλου συνέλαβαν με την ίδια κατηγορία μέλη πληρώματος ιστιοπλοϊκού σκάφους υπό σημαία Αυστρίας, που επίσης έπλεε με σβηστούς φανούς. Σε αυτήν την περίπτωση, κατέστη δυνατό με συντονισμένες έρευνες λιμενικών και αστυνομικών να συλληφθούν και οι λαθρομετανάστες. Συνολικά 37 άτομα εντοπίστηκαν σε Ι. Χ. βαν, στην εθνική οδό, στο ύφος της Στυλίδας. Οι δράστες που είχαν να αναλάβει να τους μεταφέρουν στην πρωτεύουσα, τους εγκατέλειψαν αντιλαμβανόμενοι επικείμενο μπλόκο των αστυνομικών.

Οι οικονομικοί μετανάστες ανακρινόμενοι ομολόγησαν ότι το πλήρωμα του ιστιοφόρου τρεις συνολικά αλλοδαποί ήταν αυτοί που ανέλαβαν να τους αποβιβάσουν στον Πτελεό με σκοπό τα άλλα μέλη του κυκλώματος να τους μεταφέρουν στην Αθήνα.

Από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι και σήμερα οι τοπικές Αρχές έχουν επιληφθεί τουλάχιστον σε εφτά μεγάλες υποθέσεις και συνέλαβαν συνολικά 129 οικονομικούς μετανάστες. Ανάμεσα σε αυτούς υπήρχαν ανήλικα παιδιά, ακόμη και ολόκληρες οικογένειες.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου