Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Μέσα στον άκρατο λαϊκισμό του ο Λαζόπουλος εψές,

προσπάθησε να συγκρίνει την «διαφορετική» αντιμετώπιση της Αστυνομίας προς τους «αθλητικούς» χουλιγκάνους με τους αντίστοιχους «πολιτικοποιημένους» (τα΄χα μου)


Posted by J.McManus

Δεν υπήρξε ένας δόλιος συνεργάτης του διά να τον ενημερώσει ότι ομιλούμε γιά τον ίδιο ακριβώς κόσμο και γιά συγκοινωνούντα δοχεία του ιδίου «χώρου» καθώς ότι πρόκειται περί μυθεύματος αυτός ο διαχωρισμός των «πολιτικοποιημένων» και «ποδοσφαιρογενών» μπαχαλάκηδων!

Τρανή απόδειξις η καραμπινάτη περίπτωση του υιού Βούτση-Βογιατζή!

Θέλει κι άλλη μαρτυρία; Μιά βόλτα στο γνωστό καφέ «Σέλας», κλασσικό στέκι του «χώρου», και να παραυρεθεί ως ωτακουστής στις συζητήσεις των πιτσιρικάδων σε μιά βραδιά Champions League ή εγχώριου ντέρμπυ ώστε να πειστεί!

[Μιλάμε γιά τους ίδιους «αντιεθνικιστές» που παραμονές του προημιτελικού αγώνα: Γαλλίας-Ελλάδας γιά το χρυσοφόρο Euro 2004, δήλωσαν ότι υποστήριζαν τη Γαλλία, ως Ευρωπαϊκή Χώρα (εδώ δεν ήσαν Αντιευρωπαϊστές, χαχαχα) ενάντια στη ...ρατσιστική Ελλάδα, την ...Αμερική των Βαλκανίων! Πολύ γέλιο λέμε ο «χώρος»!]

2 σχόλια:

  1. Μιλάμε γιά τους ίδιους «αντιεθνικιστές» που παραμονές του προημιτελικού αγώνα: Γαλλίας-Ελλάδας γιά το χρυσοφόρο Euro 2004, δήλωσαν ότι υποστήριζαν τη Γαλλία, ως Ευρωπαϊκή Χώρα (εδώ δεν ήσαν Αντιευρωπαϊστές, χαχαχα) ενάντια στη ...ρατσιστική Ελλάδα, την ...Αμερική των Βαλκανίων!


    καλησπερα φιλε
    καλα,σοβαρολογεις?ειχε γινει αυτο?χαχαχαχαχαχα
    τι ανεκδοτα ειναι αυτα τα παλικάρια!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι σχεδον αλήθεια αυτό.Υπάρχουν τέτοια άτομα σε μερικές ομάδες,δεν είναι πολλά αλλά υπάρχουν.Και είναι μπροστάρηδες στα επεισόδια με την αστυνομία και σε συμπλοκές με οπαδους άλλων ομάδων που θεωρούνται ακροδεξιοί.Η ΑΕΚ έχει τέτοιους.Οπως και ο Ηρακλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή