Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ.Επίδοξος βιαστής ο 23χρονος Αφγανός στη Νίκαια


ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ??

Επίδοξος βιαστής ο 23χρονος Αφγανός στη Νίκαια

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Αφγανού, που είχε βρεθεί νεκρός από συμπατριώτες του σε διαμέρισμα στη Νίκαια.

Το περιστατικό αυτό είχε φτάσει στο Κοινοβούλιο, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι ο Αφγανός στις 26/9 είχε προσαχθεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και είχε ξυλοκοπηθεί. Ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός 14 ημέρες μετά την προσαγωγή του.

Η έρευνα της αστυνομίας, όμως, αποκάλυψε ότι ο Αφγανός την ημέρα της προσαγωγής του είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονο συμπατριώτη του. Αλλά έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του ανήλικου, ο οποίος και τον ξυλοκόπησε. Έτσι εξηγούνται -με βάση την ιατροδικαστική έκθεση- και οι παλαιοί μώλωπες που υπήρχαν στο σώμα του.

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο 23χρονος είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες σε συνδυασμό με αλκοόλ.

Στο αρχείο η καταγγελία για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου


Δεν προέκυψε ξυλοδαρμός. Αυτό προκύπτει από το πόρισμα του ιατροδικαστή, αλλά και από την έρευνα του εισαγγελέα για την καταγγελία του 17χρονου μετανάστη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς, στο Κέντρο Κράτησης της Παγανής στη Μυτιλήνη.

Ο εισαγγελέας θα διαβιβάσει τον φάκελο στον εισαγγελέα Εφετών, ζητώντας να κλείσει η υπόθεση, καθώς εκτιμά ότι ούτε από την ΕΔΕ ούτε από την έρευνα αποδεικνύονται οι καταγγελίες του ανήλικου.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ.ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 2 ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΟΠΟΥΛΟΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΑΝΗ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΜΚΟ NO BORDERS ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
apo http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/11/23_09.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου