Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Απομονώστε όλους τους Εφιάλτες που αφήνουν χρήμα στα Σκόπια!



Είναι πολύ απλό να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την εθνική λεηλασία σε βάρος της ίδιας της πατρίδας μας και της Μακεδονίας ειδικότερα!

Εντοπίζουμε και απομονώνουμε όλους τους εφιάλτες πολίτες της Ελλάδας είτε είναι ιδιώτες είτε επιχειρηματίες και τους εκβράζουμε από την καθημερινότητα των συναλλαγών μας!

Δεν μπορεί να ταλανίζεται η χώρα μας (δίκαια για κάποιους ή άδικα για άλλους δεν έχει σημασία) με τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων που μας αιμοραγεί εθνικά εδώ και δυό δεκαετίες και μας εξασθενεί σε όλα τα μέτωπα - εξωτερική πολιτική, οικονομία, αξιοπιστία, πολιτιστικά κ.α.- αλλά να έχουμε και όλους αυτούς τους εφιάλτες που με την συνδιαλλαγή τους με αυτό το κρατίδιο επιβαρρύνουν την Ελλάδα και επιβραβεύουν τα Σκόπια!

Χρειάζεται μέσα στις κατά τόπους κοινωνίες όλοι αυτοί να απομονωθούν και πιθανόν να κατανοήσουν το μέγεθος της αθλιότητας τους ή της ηλιθιότητας τους... ας επιλέξουν όποιον χαρακτηρισμό τους ταιριάζει περισσότερο.

Συνέλληνες εδώ σε αυτήν την φιλοξενούμενη ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε αρχικά με μόνον σκοπό την διάδωση των ελληνικών θέσεων φυσικά στο εξωτερικό για την Μακεδονία και την πολιτιστική μας ταυτότητα ως Έλληνες και Μακεδόνες, φωνάξαμε πολλάκις την ανάγκη συσπείρωσης όλων ημών που μας αγγίζει το θέμα με διοργάνωση πολλαπλών ειρηνικών δράσεων ακόμη και συλλαλητηρίων.

Το μόνο και μεγαλύτερο όπλο μας έως τώρα στο θέμα αυτό απεδείχθη το Μεγάλο Συλλαλητήριο του '90 και το οποίο δεν μπόρεσε να επαναληφθεί ποτέ ξανά! Γιατί άραγε; Ποιοί είναι αυτοί που δεν το θέλουν; Κανένα πολιτικό κόμμα δεν υποστήριξε ποτέ ξανά ένα παρόμοιο γεγονός!

Και όσοι το προσπάθησαν προσπάθησαν απλά να το εκμεταλευτούν πολιτικά...

Τελικά η κοινωνία απεδέχθη μοιρολατρικά ως γεγονός την Μεγάλη Εθνική ήττα μας και Εθνική Καταστροφή (οικονομική - πολιτική - γεωγραφική - πολιτιστική) σε αυτό το θέμα με κύριο ένοχο την πολιτική ηγεσία των δύο τελευταίων δεκαετιών αλλά και την πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών!!!

Το μόνο που μένει είναι μια ενεργή ειρηνική αλλά επιθετική αντίσταση όλων ημών που αισθανόμαστε πολιτιστικά Μακεδόνες, αλλά μόνο ενωμένοι μπορούμε να δράσουμε γιατί η ισχύς μόνο εν τη ενώσει! πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου