Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Η κ. Κατσέλη αδυνατεί να κατανοήσει το λόγο που απεργούν οι λιμενεργάτες!!! Χα χα χα χα!!!

Αδιανόητη η δήλωση της «Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας» κ. Κατσέλη που αδυνατεί (λέει) να κατανοήσει “τη νομιμοποιητική βάση” της νέας απεργιακής κινητοποίησης της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών στο λιμάνι του Πειραιά.
Μάλλον από τις πολλές αρμοδιότητες αδυνάτησε η μνήμη της ή μας κοροϊδεύει!!! Δεν θυμάται μάλλον τις δηλώσεις οργής του προέδρου Γιώργου στο λιμάνι και ξέχασε τις δηλώσεις συμπαράστασης που η ίδια, προσωπικά εξέφραζε στους «αγωνιστές» του λιμανιού, όταν ήθελαν να παίξουν στο προεκλογικό θέατρο παραλόγου που είχε στήσει το Πασόκ για να υφαρπάξει την ψήφο του λαού με δακρύβρεχτες παρατάσεις μπροστά στις κάμερες των δελτίων της διαπλοκής.
Έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες. Ή όπως λέει ο κ. Κουμουτσάκος:«έσπειραν λαϊκιστικούς ανέμους για να θερίσουν συντεχνιακές θύελλες». Τώρα αδυνατούν αυτοί που ήταν «έτοιμοι να κυβερνήσουν» και «ήξεραν που είναι τα λεφτά» να μεταβάλλουν μια στρατηγική συμφωνία της χώρας μας με άλλη χώρα. Συμφωνία που αποτελεί διεθνή επένδυση στην Ελλάδα και ούτε το …. Πασόκ, θέλει πραγματικά να …… τορπιλίσει! Καταλαβαίνουμε όλοι ότι θα ρεζιλευτούν τη στιγμή που έχουν πλήξει τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας μας. Ήδη οι ανοησίες τους μας έχουν απαξιώσει ανεπανόρθωτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου