Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Σύλληψη διευθυντή σχολείου για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Λύσσαξαν ...


Σοκ στην Καβάλα από τη σύλληψη διευθυντή δημοτικού σχολείου για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ο 44χρονος παιδόφιλος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής μετά από έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του στη Χρυσούπολη, την κατάσχεση του απαγορευμένου υλικού και μικροποσότητα κάνναβης.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη βρώμικη δράση του εκπαιδευτικού ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες όταν στα γραφεία των αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφθασε κατεπείγον σήμα από την Interpol που έκανε λόγο για «περίεργα» ψηφιακά ίχνη στην περιοχή της Καβάλας.
Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνα σε συγκεκριμένες - για αρρωστημένα μυαλά - ιστοσελίδες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι οι άνθρωπος που σερφάριζε, κατέβαζε και διακινούσε το σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας ήταν διευθυντής σε δημοτικό σχολείο και ερχόταν καθημερινά επαφή με παιδάκια.
Σε βάρος του 44χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα ενώ το ανατριχιαστικό υλικό που βρέθηκε μετά από έφοδο στην οικία (τρεις (3) σκληροί δίσκοι Η/Υ, ένας (1) οπτικός δίσκος που περιείχε αποθηκευμένους υπερσυνδέσμους (URLs) προς ιστοσελίδες πορνογραφίας ανηλίκων ) έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου