Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Ανοιχτά και το «τρωκτικό» υπέρ Σαμαρά! Δηλαδή το «τρωκτικό» δεν είναι διαπλοκή ;


Ή μήπως το ελέγχουν εθνικοί προμηθευτές και «εργολάβοι» λάσπης; Τώρα θα μας πείτε ότι είναι "αγωνιστές" της δημοκρατίας;

Τους χειρότερους και φανατικότερους οπαδούς του Σαμαρά θυμίζει τελευταία το κυβερνητικό «τρωκτικό» αλλά και το δήθεν «αντιστασιακό» antinews. Κάνουν τις βρώμικες δουλειές της διαπλοκής!

It’ s a shit job, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει! Και αν αυτός ο κάποιος το παίζει blogger ή αγωνιστής κατά της διαπλοκής, ακόμα καλύτερα!

Εμετικές αναρτήσεις δήθεν προερχόμενες από «οργισμένους» αναγνώστες ή «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους(!) αλλά καλά συντονισμένες με τα υπόγεια του Σαμαρά και των μουχλιασμένων μηχανισμών της Ρηγίλλης!

Των «επαγγελματικών» μηχανισμών που έκλεισαν τις πόρτες του κόμματος και έβαλαν τις καρέκλες πάνω απ’ το συμφέρον της παράταξης. Αυτών που ευθύνονται για την μεγάλη ήττα της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές. Αυτοί που επιδίδονται σε βρώμικο και ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ πόλεμο κατά της Ντόρας στο εσωτερικό του κόμματος! Αυτοί που μέχρι πριν λίγες μέρες έφτυναν τα blogs που τους στήριζαν και τα αντιμετώπιζαν με περιφρόνηση. Ξαφνικά είδαν φως στα blogs και στο internet για να μας πουν ότι «το διαδίκτυο στηρίζει Αντώνη»! Με κατασκευασμένες επιστολές διαμαρτυρίας και κατασκευασμένη λάσπη που υπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα, τη διαπλοκή και τους εθνικούς μας προμηθευτές και εργολάβους.

Η Ντόρα Μπακογιάννη πρέπει να κατονομάσει οπωσδήποτε τα βρώμικα συμφέροντα που κινούνται εναντίον της γιατί είναι φανερό ότι αυτά τα κρατικοδίαιτα και σκοτεινά συμφέροντα στηρίζουν και στήριζαν πάντα Σαμαρά!
ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου