Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Πληρωνουν τους λαθρομεταναστες για να μεινουν στην Ελλαδα!!!




Παρακαλω, ολους οσους λαβουν αυτο το μηνυμα και εχουν καποια προσβαση προς καποιο καναλι, τον Αυτιά, τον Παπαδακη κ.α. να θεσουν υποψιν τους το θεμα, ωστε να βγαλουν επιτελους ενα εκπροσωπο της κυβερνησης και να τον ρωτησουν, πως, και γιατι, με ποιο δικαιωμα, θα μοιρασουν το Επιδομα Κοινωνικης Αλληλεγγυης στους Λαθρομεταναστες που εχουν εισοδημα κατω των 10.000 Ευρω Ετησιως.

Επισης να ερωτηθει και ο ΣΕΒ, ωστε να λαβει θεση για το που θα πανε τα λεφτα που προσφερουν οι επιχειρηματιες.

Καποτε ο Γιαννης Λατσης ειχε δωσει 30 εκ δολλαρια για τους Πολυτεκνους. Πεταχτηκε η Πετραλια και ανακοινωσε αμεσως δημιουργια ιδρυματος, με προεδρους, γραμματεις, οδηγους, αυτοκινητα κ.λ.π.
Και της απαντησε ο γερο Λατσης ( Βορειοηπειρωτης στην καταγωγη, Βλαχος, απο την πανω μερια του Γραμμου) σχεδον αμεσως, παιρνοντας την προσφορα πισω. "Τα λεφτα τα δινω για να γεννηθουν Ελληνοπουλα και οχι για να τα φανε τα λαμογια της κυβερνησης"!!!
==============================================================

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝOYN

Για να παραμείνει μια οικογένεια αλλοδαπών στην Ελλάδα, πρέπει το εισόδημα που δηλώνει ο πατέρας να είναι 8.000 Ευρώ ετησίως, συν 20% για κάθε προστατευμένο μέλος (σύμφωνα με τον νόμο, που πάνε να τον καταργήσουν).....

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!
Άρα, μια οικογένεια Αλβανών (ας πούμε), με 4 μέλη, για να συνεχίζει να μένει νομίμως στην Ελλάδα, πρέπει να δηλώνει στην Εφορεία ένα ετήσιο εισόδημα των 14.000 Ευρώ, συν το ελάχιστο των ενσήμων, 100 ένσημα το χρόνο για ασφάλιση.

Το ανακοινωθέν Κοινωνικό Επίδομα αποφασίστηκε να δοθεί σε όλους τους Έλληνες και αλλοδαπούς , με εισόδημα μικρότερο των 10.000 Ευρώ ετησίως.

Αυτόματα γεννάται το ερώτημα: Πως μπορεί να πάρει το επίδομα ο Αλβανός , που δήλωσε πέρυσι εισόδημα 8 η 9 χιλιάδων Ευρώ, εφόσον αυτόματα έχει χάσει το δικαίωμα της παραμονής του και νομικά και λογικά, θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στην Αλβανία;

Και γιατί ο εν λόγω Αλβανός παραμένει ακόμα στην Ελλάδα εν γνώσει των αρχών (οι μισοί σχεδόν Αλβανοί είναι αυτή τη στιγμή χωρίς άδεια παραμονής, λόγω έλλειψης ενσήμων και εισοδήματος - έκλεισαν οι οικοδομές που δούλευαν).ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου