Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Ο εργολάβος και οι Πακιστανοί του....



Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας
"Διαλιέχτεεεεε!!!!!":

Σας γράφω κάτι που πληροφορήθηκα μόλις τώρα.
Τα δουλεμπορικά γραφεία, δεν νοικιάζουν μόνο προσωπικό για "κατώτερες" δουλειές, όπως συνηθίσαμε να τις λέμε και προς θεού μη νομίσετε ότι υποτιμώ τους εργάτες και τις καθαρίστριες.

Το "Αστήρ Παλλάς" το μεγάλο ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη, έχει δώσει την καθαριότητα του σε εργαλάβο, ο οποίος έχει προσλάβει 60 Πακιστανούς και τους απασχολεί, όχι μόνο στον Αστέρα αλλά και σε άλλες εργολαβίες του με μεροκάματο 15 ευρώ και ανασφάλιστους.

Αυτός ο κύριος εργολάβος τους έχει και κοιμούνται μέσα στο ξενοδοχείο σε μια πτέρυγα που λέγεται Αφροδίτη και που τώρα είναι γιαπί γιατί κάνουν γενική ανακαίνιση από τα επιχρίσματα (σοβάδες). Είναι στοιβαγμένοι και κοιμούνται κατάχαμα, όταν σχολάνε και μετά κάνουν την ανάγκη τους σε σακούλες γιατί οι τουαλέτες δεν λειτουργούν, εφόσον διαμένουν και κοιμούνται σε γιαπί.

Αυτό που με προβλημάτισε πάρα πολύ είναι ότι ο κύριος εργολάβος τους Πακιστανούς τους χρησιμοποιεί ΚΑΙ ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ!!!!!
Καλά διαβάσατε. Τους έχει μάθει και "τραβάνε γραμμές" και γενικά τη δουλειά του ηλεκτρολόγου!!!
Όλα τα παραπάνω μου τα είπε στενός συγγενής μου που εργάζεται εκεί κι εγώ σκέφτηκα να τα γράψω στο blog του Αθηναίου όπου θα τα διαβάσουν πολλοί.

Τώρα πείτε μου γιατί δε βρίσκουν τα παιδιά δουλειά. Γιατί τριγυρνάνε στις εταιρείες διπλωματούχοι ηλεκρολόγοι από ΤΕΙ και ΙΕΚ και ΕΠΑΛ με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, αφήνουν βιογραφικά και δεν τους παίρνει κανείς για δουλειά.

Αυτά δεν τα βλέπει ο ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ;
Γιατί δεν καταργεί τα δουλεμπορικά γραφεία;
Γιατί δεν κυνηγάει νομικώς όλους όσους απασχολούν παράνομα προσωπικό, χωρίς ασφάλιση και με μεροκάματο 15 ευρώ;

Σχόλιο:
Απαγορεύεται η είσοδος στις ελεγκτικές αρχές σε αυτόν τον χώρο.
Είναι ΑΒΑΤΟ!
Αθηναίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου