Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α μαζί με το Indymedia.........



Έβγαλε όμως την κουκούλα και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α που έσπευσε να στηρίξει τους πρυτάνεις ...


Quote
Για ωμή παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών και πολιτική δίωξη κατά των πρυτανικών αρχών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κάνει λόγο η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζοντας την ποινική δίωξη σε βάρος του πρύτανη και των αντιπρυτάνεων του ΕΜΠ .

Αφού σημειώνει ότι η δίωξη ξεκίνησε μετά από ερωτήσεις των βουλευτών του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου και Ηλία Πολατίδη, η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πολιτική δίωξη εναντίον των πρυτανικών αρχών για την εμμονή τους να υπερασπίζονται το πανεπιστημιακό άσυλο και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών.

«Η ενόχληση από τη διάδοση ιδεών και απόψεων, που δεν συνάδουν με τις κατεστημένες αντιλήψεις», επισημαίνεται, «δεν μπορούν να αποτελούν το πρόσχημα για την υλοποίηση προληπτικής λογοκρισίας και καταστολής, προσαρμοσμένης μας υποδείξεις και την κυρίαρχη ιδεολογία ακραίων πολιτικών κομμάτων».

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να πάρουν σαφή θέση για την «απαράδεκτη -όπως αναφέρει- ενέργεια που συντελείται σε βάρος των ακαδημαϊκών ελευθεριών στη χώρα μας».
UnQuote

Σημείωση Αντίλογου:

Τους ΣΥ.ΡΙΖ.έους δεν τους ενδιαφέρει η νομιμότητα ούτε η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι η εκλογική τους πελατεία.



Ας "τσοντάρουν" λοιπόν και αυτοί τους πρυτάνεις να νοικιάσουν μία οπτική ίνα για τους κολλητούς τους.
Ο Έλληνας φορολογούμενος ΓΙΑΤΙ να πληρώσει;;;




1 σχόλιο:

  1. Ειναι σ'αυτην την περιπτωση αυτο που λεει ο σοφος λαος μας : με ξενο κωλο κλανουν ! Και αναφερομαι και στους τρεις εμπλεκομενους στην ιστορια αυτη : α) indymedia : φασιστες, πρακτορες και λαμογια που ,προτρεποντας τον κοσμο σε βιαιοπραγιες , εκμεταλλευομενοι την ελευθερια της χωρας μας ,βαλλουν εναντιον της και μαλιστα τσαμπα μεσα απο τους σερβερς του πολυτεχνειου που τους πληρωνει η ΚΟΡΟΙΔΑΡΑ Ο Ελληνικος Λαος .β) Πρυτανης Πολυτεχνειου.Και οσοι συμφωνουν μαζι του. Κυριε Αξιοτιμε Πρυτανη (χωρις καμμια διαθεση ειρωνειας σεβομενος απολυτα την θεση σας και τον θεσμο),το ιδρυμα φτιαχτηκε απο ανθρωπους που ειχαν ενα οραμα , να μορφωσουν τον κοσμο για να οδηγησει την κοινωνια μακρια απο τα σκοταδια και τον φασισμο . Και εχετε δικιο για την ελευθερη δικινηση των ιδεων.Πιστευετε ομως οτι οι συγκεκριμενες ιδεες αποτελουν ενα βημα για την απελευθερωση της κοινωνιας απο τα οποιαδηποτε δεσμα της ,η ειναι ενα βημα προς τα πισω προς τον ολοκληρωτισμο των τσαμπουκαδων φασιστοειδων του indymedia? Πιστευετε οτι αν επικρατουσαν πολιτικα αυτοι οι φασιστες θα υπηρχε ελευθερια διακινησης ιδεων? Κυριε Πρυτανη ,η θεση σας επιβαλλει να προστατευετε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΝΕΟΛΑΙΑ και να αποβαλλεται τους εχθρους της που προσπαθουν να την μολυνουν με φασιστικες ιδεες που καλυπτονται με αριστερο προσωπειο!γ) Για τον ΣΥΡΙΖΑ τι να πουμε πια! Βαλει μονιμα εναντιον της χωρας στην οποια δραστηριοποιηται,και απο την οποια πληρωνεται ,σαν κομμα .Εχει πιασει ενα κομματι των αναξιοπαθουντων της χωρας ( που τους εχουν παρατησει εντελως τα δυο κομματα εξουσιας )και το λυμενεται αναλογως εμφανιζομενος ως προστατης.Δεν τους νοιαζει βεβαια η ουσια της δραστηριοτητας του indymedia αλλα η << ελευθερη διακινηση ιδεων >> και καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή