Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΑΝΑΝ REALITY ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ


erythros stavros

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΚΑΘΑΡΌ”, ΌΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, MEGA ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΊΠΑΝ ΤΟ ΟΚ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

“99 σφαίρες, μια δόκιμη φρουρός και ο συγχωριανό της Αλέξης Τσίπρας”. Μάλιστα. Αυτός είναι ο τίτλος της καπηλείας του πόνου μιας τραυματισμένης αστυνομικού την οποία με μια πρόστυχη κολεγγιά, Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κομματικού μηχανισμού του Συνασπισμού και μιας καλοσκηνοθετημένης τηλεταινίας μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, ο εστιάτορας δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης την παρουσιάζει σαν ακίνητη ηθοποιό που υπακούει στα αδίστακτα του θελήματα.

Ο κ.Θεοδωράκης είναι πια ξεκάθαρο για το ρόλο που παίζει στην ελληνική κοινωνική πραγματικότητα. Εκμεταλλευόμενος τα επικοινωνιακά γεφύρια που στήνει το κόμμα των αποτυχημένων της νεοελληνικής μπασταρδεμένης αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ με ψευτοεπισκέψεις στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση η δόκιμη αστυφύλακας Σοφία Ψυχογιού, σε συννενόηση με τον κολλητό του Αλέξη Τσίπρα, έπεισε τους οικείους της κοπέλλας για να περάσει δήθεν τα γνωστά του φιλειρηνικά αισθήματα συνοχής των πολιτών, να την καλωδιώσει και να την “πουλήσει” στο λαό.

συνέχεια εδώ



Greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου