Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Μόλις το… 1,6% των Ελλήνων δεν θεωρεί πολλούς τους μετανάστες στη χώρα μας!

Φανταστείτε σε τί χώρα ζούμε που μάλιστα υπερηφανεύεται ότι είναι και “δημοκρατική”Συντριπτικά είναι τα αποτελέσματα όλων των ερευνών που δείχνουν ότι οι Έλληνες δεν επιθυμούν την παραμονή των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας γιατί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο είναι απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό. Γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα καθημερινά από την απτή και σκληρή πραγματικότητα. Και να φανταστεί κανείς ότι ο λαός μας έχει αυτή την άποψη παρ’ όλη την “προοδευτική” προπαγάνδα καναλιών, κυβερνήσεων και πολιτικών κομμάτων που ξοδεύουν πακτωλό χρημάτων στην υπηρεσία του “αντιρατσισμού” και της “πολυπολιτισμικής κοινωνίας”.

Την ώρα που η κυβέρνηση του Γιωργάκη, με τις ευλογίες μάλιστα και του “αντιρατσιστή” αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ετοιμάζουν τα μέτρα για να μας φορτώσουν στη πλάτη τους νέους “Έλληνες” (εξ… αφρικής και ασίας ορμώμενους), σε δημοσκόπηση της Kάπα Research οι Έλληνες ρίχνουν γροθιά στο στομάχι ολόκληρου του συστήματος.

Σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα της έρευνας το 57,5% των Ελλήνων πιστεύουν ότι «οι μετανάστες συμπιέζουν τους μισθούς και αυξάνουν την ανεργία των Ελλήνων», το 51,6% των Ελλήνων απαντά ότι οι μετανάστες είναι «απειλή», ενώ το 79,3% των Ελλήνων θεωρεί ότι οι μετανάστες που ζουν στη χώρα είναι «πάρα πολλοί» και μόλις το 1,6% (!!!) απαντά «όχι και τόσοι πολλοί». Μάλιστα, για να καταλάβετε την κατάντια της ελλαδίτσας του 2010, είμαστε η χώρα στην οποία οι μετανάστες αισθάνονται ασφαλείς ενώ οι γηγενείς ανασφαλείς. Σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα το 73,4% των μεταναστών αισθάνονται «ασφαλείς» στη χώρα μας και το 65,3% των Ελλήνων πιστεύει ότι «κινδυνεύει»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου