Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Αμέτρητα τα παράπονα συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας, που δεν πήραν το "επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης"











Στο έλεος του κάθε συμπλεγματικού δημοσίου υπαλλήλου βρίσκονται οι συνταξιούχοι,όσον αφορά την καταβολή του εκτάκτου επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης.
Δύσμοιροι υπερήλικες συνταξιούχοι που πλήρωσαν 40 και πλέον χρόνια εισφορές με ετήσια εισοδήματα 4500 ευρώ μένουν εκτός εποδόματος, επειδή ο υπάλληλος του Ο.Α.Ε.Ε. (ΤΕΒΕ) δεν ενημέρωσε τη καρτέλα του συνταξιούχου ως προς το Α.Φ.Μ.
Συγκεκριμένα συνταξιούχος γυναίκα 80 χρόνων καταγγέλει το τμήμα του Ο.Α.Ε.Ε. Πατρών, διότι δεν της κατεβλήθη το επίδομα ελλείψει αναγραφής του Α.Φ.Μ. στη καρτέλα της, μολονότι αυτό αναγράφεται στο εκκαθαριστικό της που υπάρχει στην υπηρεσία.
Εξ άλλου διά νόμου οι δημόσιες υπηρεσίες αναζητούν αυτεπαγγέλτως τα απαραίτητα γιά κάθε πολίτη στοιχεία από άλλες υπηρεσίες.
Είναι δυνατόν να γνωρίζει ο κάθε συνταξιούχος ποιό στοιχείο λείπει από τη καρτέλα του λόγω αμέλειας, άγνοιας η παράλειψης υπαλλήλου ώστε να φροντίσει να το αποστείλει;
Κωδικός δικαιούχου (με ονομ/μο: χχχχχχχχχ χχχ ) : 953105334412
Ο.Α.Ε.Ε. Πατρών: Κορίνθου 175, 26223 Πάτρα
τηλέφ: 2610-630951, 2610-630937
Ονόματα αρμοδίων υπαλλήλων: Γιακουμάτος Δ. και Γεωργαντά...
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Τα στοιχεία των δικαιούχων που έστειλαν τις καταγγελίες τους, βρίσκονται σε μας και ειναι στη διάθεση κάθε αρμοδίου κυβερνητικού οργάνου, πρωτίστως δε στη διάθεση του Υπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου