Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Χυδαιοτητες..Μας αποκαλουν φασιστες οσους διαφωνουμε με τον ΓΑΠ!

…Και ξαφνικά προέκυψε θέμα, με αίτημα του κυρ Καρατζαφέρη, να διεξαχθεί δημοψήφισμα αναφορικά με την πρόθεση της παρούσας κυβέρνησης να δοθεί ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου σε όσους μετανάστες πληρούν τα κριτήρια ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ – μια και η κυβέρνηση ποτέ δεν είπε πως θα νομιμοποιήσει την παραμονή του κάθε εγκληματία αλλοδαπού.

Οι φόβοι του κυρ Καρατζαφέρη, των συν αυτώ φασιστοειδών αλλά κι όσων χωρίς να θεωρούνται οπαδοί του , καπηλεύονται παρόλα αυτά την έννοια της αγάπης προς την πατρίδα, είναι προφανείς : Θα νομιμοποιηθεί ένας μεγάλος αριθμός μεταναστών και θα “χαλάσει” η καθαρότητα της φυλής, η θρησκευτική παντοδυναμία της ορθοδοξίας θα πέσει από το 95% στο 92% (!), αλλά το κυριότερο είναι πως έτσι θα πάψει πια η σχέση αφέντη – δούλου, μια και αυτά τα καθάρματα οι μετανάστες – μέρος του παγκόσμιου σχεδίου συνωμοσίας να σβήσει η Ελλάδα απ’ το χάρτη σαν εθνική υπόσταση – θα αποκτήσουν δικαιώματα ισονομίας με τους ορθόδοξους Έλληνες !!! Θα συγχωνευτούν μαζί μας…θα συγχρωτίζονται μαζί μας…Σιγά σιγά θα υπάρξουν και γάμοι μεταξύ μας….
Βάι βάι, πάει η καθαρότητα της φυλής, οι δρόμοι θα γεμίσουν από μαυριδερά μπάσταρδα που θα έχουν και την αξίωση να τους αποκαλούμε ελληνόπουλα….

http://sabbpat.blogspot.com/

Αλλη μια χυδαια αναρτηση που κατηγορει σαν φασιστα οποιον διαφωνει με τον ΓΑΠ..

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΛΠ?

Για να τελειωνουμε,ας δουμε τι ισχυει σε αλλες χωρες:

Τι ισχύει για την απόδοση ιθαγένειας σε μετανάστες στις χώρες της Ευρώπης
Βέλγιο: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 3 χρόνων. Ο εισαγγελέας έχει προθεσμία 4-8 εβδομάδων για να εκδώσει θετική ή αρνητική γνώμη στην αίτηση για κτήση ιθαγένειας. Στα επτά χρόνια, η ιθαγένεια παρέχεται αυτοδικαίως με τη διαδικασία της δήλωσης.
Ολλανδία: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 5 και υπό όρους 3 χρόνων. Υποχρέωση για αιτιολόγηση αρνητικής απόφασης σε δύο χρόνια το αργότερο.
Γαλλία: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 5 χρόνων. Προθεσμία 18 μηνών για απάντηση και υποχρέωση αιτιολόγησης της απάντησης.
Φινλανδία: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 5 χρόνων. Υποχρέωση για αιτιολόγηση αρνητικής απόφασης. Ισχύουν οι γενικές προθεσμίες της διοίκησης για απάντηση σε αιτήματα.
Σουηδία: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 5 χρόνων. Υποχρέωση για αιτιολόγηση αρνητικής απόφασης και δυνατότητα προσφυγής στο Ειδικό Δικαστήριο Μετανάστευσης.
Γερμανία: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 8 χρόνων. Δεν υπάρχει προθεσμία για απάντηση, αλλά οι αιτούντες μπορούν να στραφούν κατά της μη αιτιολογημένης σιωπής της διοίκησης ύστερα από τρεις μήνες.
Αυστρία: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 10 χρόνων. Προθεσμία έξι μηνών για απάντηση και υποχρέωση αιτιολόγησης της απάντησης. Απαγορεύεται η διπλή υπηκοότητα.
Ην. Βασίλειο: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 5 χρόνων. Υποχρέωση για αιτιολόγηση αρνητικής απόφασης, μετά το 2002 (και την πολύκροτη προσφυγή του Αραβα μεγιστάνα Φαγιέντ στη διοικητική Δικαιοσύνη).
Ιρλανδία: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 4 χρόνων. Υποχρέωση για αιτιολόγηση αρνητικής απόφασης, ύστερα από απόφαση του Συνηγόρου του Πολίτη το 2003.
Δανία: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 9 χρόνων. Η διοίκηση δεν υποχρεούται να αιτιολογεί τις αρνητικές αποφάσεις. Ισχύουν οι γενικές προθεσμίες της διοίκησης για απάντηση σε αιτήματα.
Ελλάδα: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 10 χρόνων. Η διοίκηση δεν υποχρεούται να αιτιολογεί αρνητική απόφαση. Δεν υπάρχει προθεσμία για απάντηση στον αιτούντα.
Λουξεμβούργο: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 10 χρόνων. Απαγορεύεται η διπλή υπηκοότητα.
Ισπανία: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 10 χρόνων. Ισχύουν οι γενικές προθεσμίες της διοίκησης για απάντηση σε αιτήματα. Υποχρέωση αιτιολόγησης της απάντησης.
Πορτογαλία: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 10 χρόνων. Ισχύουν οι γενικές προθεσμίες της διοίκησης για απάντηση σε αιτήματα. Υποχρέωση αιτιολόγησης της απάντησης.
Ιταλία: Προϋπόθεση η διάρκεια παραμονής 10 χρόνων. Ισχύουν οι γενικές προθεσμίες της διοίκησης για απάντηση σε αιτήματα. Υποχρέωση αιτιολόγησης της απάντησης.

http://www.diavatirio.net/diavat/news.php?extend.5585

ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΝΑΝ να μου αποδειξει οτι στην Αγγλια ή την Ολλανδια(που τις ξερω πολυ καλα κ εχω ζησει) σου δινουν ιθαγενεια ΠΡΙΝ ΤΑ 7 ΕΤΗ..ΝΑΙ ΜΕΝ εχεις δικαιωμα να κανεις αιτηση στα 5 ετη ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ δεν γινεται αποδεκτη πριν την 7ετια..Κ εδω μιλαμε για ΨΗΦΟ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ενω οι αποδημοι θα μπορουν να ψηφιζουν ΜΕΤΑ ΤΟ 2011!!!!

Οσο για αυτους που λενε οτι ειμαστε φασιστες επειδη διαφωνουμε με τον φασιστα τον ΓΑΠ:ΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ με εναν απο αυτους(αν δεν ειναι blogger-ασφαλιτες) κ με στοιχεια να δειξουμε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ..Υπαρχει καποιος με αριστερους προγονους κυνηγημένους περισσοτερο απο τους δικους μου? Δεν νομιζω ‘κυριοι προοδευτικοι’..Που θα τολμησετε να μας πειτε φασιστες..

Εκτος αν για εσας το να βιωνεις την εξορια,βασανισμους κλπ ειναι ‘φασισμος’..Κ εμεις μεγαλωσαμε με τετοιες ιστοριες ‘κυριοι προοδευτικοι’,δεν μεγαλωσαμε με τις τσοντες των βιζιτων του Μ. απο το Αιγαλεω που πλασαρε στους ‘αρχηγους’ σας κ τα μεγαλοστελεχη σας την καθε τροτέζα κ σαν ανταλλαγμα επαιρνε κτιρια,εφημεριδες,ομαδες κλπ..

ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ Κ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΤΕ..

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ..




ΠΗΓΗ http://newmagicrobot.wordpress.com/

1 σχόλιο:

  1. φιλε καλα τα λες...αλλα πρεεπει να βγουμε ολοι στους δρομους και οχι τοσο για εμας...για τισ γενιεσ που ερχονται...παμε ολοι πορτα πορτα να μαζεψουμε υπογραφες....και ασς καταλαβουν ...η ελλαδα ανηκοι στουσ ελληνες...και οχι σε λαθρομεταναστες.....δεν υπαρχει,,,πασοκ,νεα δημοκρατια,κκε λα.ο.ς ..ειμαστε ολοι ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή