Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Του χρόνου που θα κλείσω με το καλό, θα πάω μετανάστης και θ’ ανοίξω σούπερ-ντούπερ «τυρεμπορικόν» στην πιό σικάτη γειτονιά των Τιράνων! Χο!

Posted by J.McManus

Ήταν, αν ξέρετε, η απαγορευμένη γειτονιά που έμενε η νομεκλατούρα (sic) του Χόντζα και σήμερα έχει μετατραπεί σε «Κολωνάκι» του Βορρά (κατά το Δανία του Νότου…)

Μόλις εγκλιματιστώ (αυτό γράφεται και με «η») θα οργανώσω την ΒορειοΗπειρώτικη ομογένεια και θα σπάμε/λεηλατούμε βιτρίνες καταστημάτων όποτες μας κάνει κέφι. Τα κλοπιμαία θα τα στέλνουμε στο μεγάλο παζάρι της Αγίας Βαρβάρας. Χα!

Επίσης θα δουλέψω και σαν δημοσιογράφος [φρη λανς που λέμε] στην «ΛΥΚΑΥΓΗ» (Όργανο του ΠΓ της ΚΕ του Ανανεωτικού Κ.Κ. Αλβανίας)

Θ’ αρθρογραφώ παραλλήλως και στο free-press των Τιράνων, ονόματι FUCK του μεγαλεκδότη και δημοσιογράφου Εμβέρ Λάλας. Το γράφω γιά να το΄χετε υπ’ όψη σας και να το παρακολουθείτε στο διαδίκτυο. Μη με ψάνχετε πάλι. Χο!

***

Όταν μαθαίνεις πως ιστορικό (ιστορικό=λόγω της περιβόητης καλτ διαφήμισης των eighties) καλλυντικάδικο της Αθήνας έκανε την εργάσιμη Κυριακή είσπραξη: μόνο €1.000 και συνάδελφος στα σύνορα της Πλάκας, σε κάθετο της Βουλής, που όλος ο κόσμος κι ο ντουνιάς ήταν πέριξ της Πλατείας Συντάγματος: ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗ, πάλι καλά να λέμε κι εμείς. Δεν ισχύει πλέον το κάθε πέρισυ και καλύτερα, αλλά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ.

Καληνύχτα σας…

1 σχόλιο:

  1. ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΔΙΑΦΟΡΟΙ <> ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ . ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ .ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ? ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΙΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ! ΑΥΤΟΙ ( ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ) ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΜΑΣ !Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ! ΜΗΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ . ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή