Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Η απάτη του ευρώ και οι εκβιασμοί της Νέας Τάξης


Κυρίαρχο συστατικό κάθε ανεξάρτητου κράτους και έθνους είναι η δυνατότητά του να ελέγχει τους φυσικούς κύκλους της οικονομίας. Και τα "χρήματα" του Εθνικού Νομισματοκοπείου.
Χωρίς αυτήν την δυνατότητα, η κυριαρχία του κράτους, καθώς και η ανεξαρτησία του, απλά δεν υφίστανται. Καθώς πολλά από τα Ευρωπαϊκά κράτη προσχωρούσαν στην ευρωζώνη, και πριν το μελάνι της υπογραφής τους στεγνώσει, αυτομάτως απώλεσαν την κυριαρχία τους, και η ανεξαρτησία τους παρεδόθη "χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα", χωρίς αντίλογο και διάλογο, αμαχητί, στο κλαμπ.
Το κλαμπ των παγκόσμιων τοκογλύφων και νεοταξιτών που με χαρά τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας την Αμερική, τις Ηνωμένες Ευρωπαϊκές Πολιτείες και τους άλλους υπόδουλούς τους στον πλανήτη γονυπετείς να καίγονται όμορφα τρομοκρατημένοι στις αδηφάγες φλόγες της μεθοδικά κατασκευασμένης "κρίσης" και της συνεπαγόμενης γεωστρατηγικής αποσταθεροποίησης.
Τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται γαρ.
Κορόιδα κι εμείς, "γιορτάσαμε" επι πρωθυπουργίας του αλήστου μνήμης κ. Σημίτη την αρον-αρον ένταξή μας με πομπώδεις τελετές σε αρχαιοελληνικό ντεκόρ για να συνάδει φολκλορικά σύσσωμο το ιστορικό Ελληνικό Έθνος στην άνευ όρων παράδοσή του στο κλαμπ. Διανθισμένη απο την εποχή και την ακρογωνιαία σκέψη περί άμυνας του τελευταίου "εθνάρχη", η τελετή και ο "μονόδρομος λόγω της δήθεν προστασίας των εθνικών συμφερόντων μας" , δημιούργησαν ένα ολιγόχρονο αίσθημα επίπλαστης εθνικής ασφάλειας και την ψευδή ελπίδα επίλυσης των εθνικών θεμάτων μέσα απο την "προστασία του ευρώ και των θεσμικών οργάνων των συμπολιτών Ευρωπαίων".
Καθώς όμως σε κανένα από τα λιμνάζοντα καρκινικά εθνικά θέματα της Ελλάδας οι "συμπολίτες" μας δεν έλαβαν την προσήκουσα και αρμόζουσα θέση "συμπολιτών"(συνεχής στρατιωτική κατοχή της Κύπρου, έποικοι, Αιγαίο και "αμφισβητούμενες" ζώνες πλουτοπαραγωγικών πόρων του υπεδάφους, Νεοτουρκικός εθνικισμός και επεκτατισμός στην Θράκη και Αλβανία (λιμενικές διευκολύνσεις για τον τουρκικό στόλο κ.α. ), η Ευρωπαϊκή συμπολιτεία έχει πλέον αποδείξει οτι ουδόλως ενδιαφέρεται για την προστασία της Ελλάδας.
Αρα, η Ευρωπαϊκή συμπολιτεία νοσεί βαρύτατα με "εδάφη της" να τελούν υπό αδιαπραγμάτευτη Τουρκική στρατιωτική κατοχή και δεν εξυπηρετεί σε τελική ανάλυση των μακροχρονίων αποτελεσμάτων της συμμετοχής μας τα εθνικά μας θέματα. Τουναντίον. Μας αποκοίμισαν και εξαγόρασαν με μιά χούφτα ευρώ την εθνική μας συνείδηση μέσα στους καπνούς ενός τοξικού νέφους μιάς επίπλαστης καταναλωτικής αλλά εντόκου ευφορίας. Ευφορίας που τέλειωσε μετά τις κραυγές των κ.κ. Γιούνκερ, Τρυσέ και Αλμούνια λίγες μέρες πριν με το περίφημο game over. Game over λοιπόν. Φευ, για όλη την συμπολιτεία...Το ευρώ είναι δομικά το αδελφό νόμισμα του δολαρίου. Εχοντας το κλάμπ ηδη δρομολογήσει την καταστροφή του δολαρίου που βιώνουμε, είναι δεδομένο οτι και το ευρώ θα οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα οσονούπω, καθώς τα τοξικά υλικά στήριξης που αποσαθρώνουν ραγδαία το δολάριο βρίσκονται στοιβαγμένα δίκην δυναμίτιδος και στα θησαυροφυλάκια της ευρωζώνης εν αφθονία. Το μόνο που χρειάζεται το ευρώ για να αναφλεγεί είναι καναδυό φούσκες τύπου Ντουμπάι που ήδη δρομολογούνται ειδικά στην "πρώην Ανατολική Γερμανία και τις χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης". Η δημοσιευμένη εμιρατιανή ζημιά των τραπεζών της ευρωζώνης κι όχι μόνον, αποτυπώνεται στον πίνακα που ακολουθεί
Creditors:
Of United Arab Emirates (By Origin via Credit Suisse citing Bank for International Settlements):
United Kingdom: $50.2 δις
France: $11.3 δις
Germany: $10.6 δις
United States: $10.6 δις
Japan: $ 9.0 δις
Switzerland: $ 4.6 δις
Netherlands: $ 4.5 δις
Of United Arab Emirates (By Entity via Credit Suisse, citing Emirates Bank Association):
HSBC Bank Middle East Limited: $17.0 δις
Standard Chartered Bank: $ 7.8 δις
Barlays Bank Plc: $ 3.6 δις
ABN-Amro (RBS): $ 2.1 δις
Arab Bank Plc: $ 2.1 δις
Citibank: $ 9.9 δις (τα 8 δις απο bailout funds!!!)
Bank of Baroda: $ 1.8 δις
Bank Saderat Iran: $ 1.7 δις
BNP Parabas: $ 1.7 δις
Lloyds: $ 1.6 δις
Η αδημοσίευτη ζημιά είναι ακόμα αδημοσίευτη, και μάλλον θα ακουμπάει και τις δικές μας ακτές...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου