Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; ΝΑΙ!


ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ;

ΦΛΕΓΟΝ (αλλά ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ) ΖΗΤΗΜΑ: Η Ύπουλη, Προδοτική, Βεβιασμένη, Αγχωμένη και Θρασύδειλη προσπάθεια εκχωρήσεως, παραχωρήσεως, ξεπουλήματος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ιθαγένειας ή / και υπηκοότητος προς πάσα κατεύθυνση.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; ΝΑΙ!

Ιθαγένεια νοείται «η ιδιότης (το γνώρισμα) του ιθαγενούς, το να κατάγεταί τις εκ τινός τόπου, το να είναι αυτόχθων, εντόπιος // (Νομ.-ικώς) ο νομικός και πολιτικός δεσμός, ο συνδέων έκαστον πολίτην προς το κράτος είς ο ανήκει» και ιθαγενής «ο καταγόμενος εξ αυτής ταύτης της χώρας εν η διαμένει, αυτόχθων εντόπιος, γηγενής, ένδημος.- (αντίθ.-ετα) αλλογενής, αλλοδαπός, αλλόχθων, ετερόχθων, ξένος...» (βλ. λεξικόν νέας ελληνικής γλώσσης Ι. Σταματάκου). Ως σύνθετη λέξη (ιθύς και γένος) σημαίνει τον αληθώς προερχόμενο από ένα γένος (ΙΘΥΣ = ευθύς, δίκαιος, ειλικρινής, αληθής)

Υπηκοότης νοείται «η ιδιότης του υπηκόου, το να είναι τις υπήκοος, εθνικότης // συνεκδ.-οχικώς, υποτέλεια, εξάρτησις, υποταγή, δουλεία» και υπήκοος «ο υπακούων εις τινά, ευπειθής, πειθήνιος, πειθαρχικός, υπάκουος, ο ανήκων εις την εξουσίαν κράτους τινός». (βλ. λεξικόν νέας ελληνικής γλώσσης Ι. Σταματάκου). Ως σύνθετη λέξη λοιπόν κι' αυτή (υπό και ακούω) σημαίνει αυτόν ο οποίος υπακούει κάπου. Παρ' όλο που ως έννοια είναι σαφώς υποδεέστερη της έννοιας του ιθαγενούς και του πολίτη στην πορεία του χρόνου έφθασε να σημαίνει κάτι πολύ σημαντικό. Αυτόν ο οποίος υπακούει στα κελεύσματα των προγόνων του (και όχι της εκάστοτε ξενόδουλης κυβερνήσεως) οι οποίοι πολέμησαν, αγωνίστηκαν, έχυσαν το αίμα τους, φυλακίστηκαν, δολοφονήθηκαν, διασύρθηκαν απέναντι σε κάθε λογής κατακτητές και επιβουλευτές της ελευθερίας μας, για να μπορεί σήμερα να έχει στα χέρια του ένα «ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ» που να ονομάζεται ελληνική ταυτότητα ή ελληνικό διαβατήριο και να γίνεται αποδεκτός σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης ως φίλος, όπως ποτέ δεν θα γίνει το ίδιο με αυτόν που έχει στα χέρια του διαβατήριο των Η.Π..Α. ή του Ισραήλ.

Ως εκ τούτου, η παραχώρησις και μάλιστα άνευ κανενός αντιτίμου ή κριτιρίου του πολυτιμοτέρου πολιτειακού εγγράφου και ιδιότητος συνιστά πράξιν ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ απέναντι στα ιερά και όσια της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ μας. Και αν ιστορικώς οι εκάστοτε πράξεις προδοσίας δεν έχουν όλες αποπληρωθεί δεόντως στο μέλλον θα αποπληρωθούν πλήρως, Αναδρομικώς και Ανατοκισμένες.

αι όπως ακριβώς ο Έλλην δεν γίνεται ξαφνικά αμερικανάκι στις ΗΠΑ, ούτε Ολλανδός στην Ολλανδία αλλά ούτε και Κογκολέζος στο Κογκό, έτσι ακριβώς κανείς Άγγλος, Ρώσος, Αλβανός Πακιστανός, Μπαγκλαντεσιανός, κ.ο.κ. δεν μπορεί ξαφνικά να γίνει Έλλην. Μπορεί να αγαπήσει την Ελλάδα ναι, μπορεί να γίνει φίλος ναι, φιλέλλην ναι, αλλά Έλλην ιθαγενής όχι. Γινόμενος κάποιος κάτι άλλο εννοείται ότι αυτομάτως ακολουθεί, σέβεται και υπερασπίζεται τα ήθη, τα έθιμα, τις αρχές, την νοοτροπία του έθνους ή λαού στον οποίο εντάσσεται. Αλλά γιατί ο Ινδός, ο Ιρακινός, ο Πέρσης φερ' ειπείν, να απαρνηθεί την κουλτούρα του (στην ουσία να ΠΡΟΔΩΣΕΙ την πατρίδα του) προκειμένου να γίνει Έλληνας; Δύο βασικές εκδοχές υπάρχουν:

α' Πραγματικά εκτιμάει και αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, επηρεάζεται και σιγά σιγά εξελληνίζεται και ίσως ύστερα από πολλές γενεές οι απόγονοί του να νοούνται πλέον Έλληνες.

β' Αναγκάζεται να φύγει από την χώρα του κυνηγημένος, ταλαιπωρημένος αλλά και χρηματοδοτούμενος για το πολύπαθο ταξίδι του μέχρις ότου φτάσει στην όαση που του έχουν υποσχεθεί και λέγεται ΕΛΛΑΣ, προκειμένου να ξαποστάσει και γιατί όχι αφού του δίνεται η ευκαιρία να πατήσει και λίγο πόδι από αυτό που δεν πάταγε στην πατρίδα του. Ποιος όμως και γιατί του δίνει αυτό το δικαίωμα; Το δικαίωμα αυτό του το δίνει ο ίδιος ο οποίος προκαλεί αναταραχές στην χώρα του, απομυζεί τον πλούτο της, προκαλεί εμφυλίους πολέμους, προωθεί την διάσπασή της, ελέγχει τις κυβερνήσεις της και λέγεται ΔΙΕΘΝΗΣ (δηλαδή αντεθνικός) ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ (δηλαδή αντιανθρώπινος) ΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟΣ.

Παραδείγματα τέτοιων χωρών; Ιράκ, Αφγανιστάν, πρώην Γιουγκοσλαβία, Περσία (Ιράν), Νότιος Αφρική, Κογκό και πάει λέγοντας...

Η προσπάθεια συγκρίσεως της Ελλάδος με άλλα κράτη είναι άστοχη. Στις ΗΠΑ, ιθαγενείς εννοούνται ακόμη μετά παρέλευση 500 ετών, οι ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΟΙ «ΙΝΔΙΑΝΟΙ» της και όχι οι αποικιοκράτες Αγγλο-γαλλο-ιταλο-ισπανο-πορτογάλοι.

Αυτοί που μόλις αναφέραμε (αλλά και άλλοι), εάν και συνέβαλαν στον αποδεκατισμό των γηγενών αδυνατώντας όμως να ελέγξουν από μόνοι τους πλήρως την νεοανακαλυφθείσα ήπειρο (όπως το ίδιο συνέβη και στις χώρες της Αφρικής-Ασίας) αρκέστηκαν σε επί μέρους «τσιμπολογήματα» και τώρα πληρώνουν το τίμημα της αφροσύνης τους.

Η Γαλλία μόλις προ ολίγων ετών λεηλατήθηκε από 2ας και 3ης γενιάς αλλοδαπούς κατά κύριον λόγο μουσουλμάνους. Η Ολλανδία σπαράζει από τα επιδόματα προς ανέργους πολυτέκνους αλλοδαπούς. Η Δανία πλήττεται από τον «τσαμπουκά» των Ισλαμιστών που επιβάλλουν τον νόμο του κορανίου. Στην Γερμανία κυοφορείται μία νέα οθωμανική επέλαση. Στο Ηνωμένο Βασίλειο η δικαιοδοσία της βρετανικής αστυνομίας καταλύεται στα μουσουλμανικά «γκέτο». Το πολυεθνικό τέρας που κατασκευάστηκε στις Η.Π.Α. ελεγχόμενο πλήρως από την εβραϊκή νοοτροπία κινδυνεύει με κατάρρευση μπροστά στις κοινωνικές ανισότητες και αδικίες οι οποίες παρ΄ όλες τις διακηρύξεις περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» αδυνατεί να συγκεράσει αντικρουόμενα συμφέροντα. Και τώρα που ο κίνδυνος της εθνολογικής αλλοιώσεως των Ελβετών είναι ορατός, βροντοφωνάζουν ΟΧΙ στους μιναρέδες.

Εάν θέλει κάποιος να θαυμάσει τζαμιά και μιναρέδες μπορεί να πάει στην Σαουδική Αραβία. Το να γίνει όμως η Ελβετία, Σαουδική Αραβία, αποτελεί ύβρη απέναντι στην ποικιλομορφία των εθνών των λαών και εν τέλει της ίδιας της φύσεως. Δείτε την γοητεία που κρύβεται στις ιδιαιτερότητες των τροπικών δασών, των πολικών πάγων, των βουνοκορφών των Άλπεων και των Ιμαλαΐων, της ερήμου της Σαχάρας, των βυθών των ωκεανών, των νησιών της Πολυνησίας και θα καταλάβετε ότι οτιδήποτε πράττει προς ομογενοποίηση όλων αυτών συμπεριλαμβανομένων των γηγενών κατοίκων τους πράττει ενάντια στην ίδια την φύση.

Παρ' όλα αυτά συμβαίνουν τα εξής παράδοξα και άδικα.

· Όταν ένας Ισραηλινός πει «δεν θέλω κάποιος άσχετος να πολιτογραφηθεί Ισραηλινός» τότε αυτό γίνεται για λόγους εθνικής ασφαλείας (και μπράβο) του Ισραήλ. Όταν ένας Έλληνας πει το ακριβώς αντίστοιχο: «δεν θέλω κάποιος άσχετος να πολιτογραφηθεί Έλλην» αυτομάτως χαρακτηρίζεται κακός και εθνικιστής.

· Όταν ένας Τούρκος στρατιωτικός πυροβολεί και εκτελεί εν ψυχρώ (με απόλυτο σεβασμό προς την πατρίδα του) αυτόν που προσπαθεί να υποστείλει την τουρκική σημαία τότε η γενική αντίληψη είναι ότι δικαίως υπερασπίστηκε την τιμή της σημαίας του. Υπάρχει το πραγματικό περιστατικό του Κυπρίου ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ που γεμάτος αγανάκτηση και πατριωτισμό θέλησε να υποστείλει την τουρκοκυπριακή σημαία. Και παρ' όλο που αυτό έγινε σε ΜΗ τουρκικό έδαφος αλλά σε κυπριακό υπό κατοχή, ο Τούρκος στρατιωτικός έπραξε το καθήκον του κατά το συμφέρον της χώρας του. Εάν αυτό συνέβαινε σε όλους αυτούς που με απερίγραπτο θράσος υποστέλλουν και καίνε την Ελληνική Σημαία τότε θα βγαίνανε οι σαχλαμαρομπουρδολόγοι τηλεπαραθυράκηδες και θα μιλάγανε για στυγνούς εγκληματίες, για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για φασίστες και εθνικιστές. Αλλά όταν για κάποιον η Σημαία είναι ένα κομμάτι πολύχρωμο ύφασμα, σαφώς και ο εγκέφαλός του δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα κομμάτι διαταραγμένης και τροποποιημένης σάρκας.

· Όταν ένας Αμερικανός λέει με τολμηρό ύφος «I'm proud I'm an American citizen» («είμαι υπερήφανος που είμαι Αμερικανός πολίτης») σε κάθε ευκαιρία και σε αρκετές ταινίες του Χόλλυγουντ, τότε είναι ο καλός πατριώτης. Όταν ένας Έλληνας πει «είμαι υπερήφανος που είμαι Έλλην» τότε αυτομάτως χαρακτηρίζεται φασίστας, νεοναζί, εθνικιστής και πάει λέγοντας, από όλους αυτούς οι οποίοι έχουν μάθει να «υπερασπίζονται» τα «δικαιώματα» όλων των όντων στον πλανήτη από τις φώκιες των πόλων μέχρι τους τερμίτες της Αφρικής πλην... των Ελλήνων.

Εάν προτείναμε, στην πατρίδα μας να ενεργούμε όπως το Ισραήλ, η Τουρκία και οι Η.Π.Α. στις προαναφερθείσες περιπτώσεις ΠΟΥ θα ήταν το μεμπτόν στοιχείον;;;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ιθαγένεια, εθνικότητα και υπηκοότητα είναι χαρακτηριστικές ιδιότητες του κάθε λαού και δεν μπορούν να μεταλλάσσονται κατά τις υποβολιμαίες νομικίστικες ρυθμίσεις του κάθε εντεταλμένου προς ισοπέδωση των ιδιαιτεροτήτων κάθε λαού.

Όσον αφορά το υπό ψήφιση νομοσχέδιο και το υπό συζήτηση δημοψήφισμα δεν θα έπρεπε να αναφέρονται ούτε ως ιδέα ούτε ως σκέψη. Το όλο θέμα δεν είναι καν διαπραγματεύσιμο. Το ζήτημα δεν είναι εάν θα πρέπει να χορηγηθούν τα όποια πολιτειακά δικαιώματα στους αλλοδαπούς, ΑΛΛΑ μήπως θα πρέπει κιόλας να ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ από αυτούς οι οποίοι ΔΟΛΙΩΣ ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ το δικαίωμα πολλών εκ των εν ενεργεία ή διατελεσάντων πρωθυπουργών, υπουργών, λοιπών υψηλόβαθμων (και μη) στελεχών κυβερνήσεων, φορέων και οργανισμών αλλά και απλών «πολιτών», να φέρουν την Ελληνική ταυτότητα και την πρόθεσή τους να προσδιορίζονται ως Έλληνες.

· Αναρωτιόμαστε με πιο κριτήριο αναρριχήθηκαν σε νευραλγικές θέσεις εξουσίας και απορρίπτουμε κάθε ανθελληνικό νόμο ή συνθήκη που ψήφισαν ή υπέγραψαν δολίως, εν κρυπτώ και χωρίς την συγκατάθεση του Ελληνικού λαού.

· ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την επανεξέταση του δικαιώματος κατοχής της ελληνικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και ΖΗΤΑΜΕ την άμεση ΑΠΕΛΑΣΗ όσων αποδειχθεί ότι είναι λαθραίοι.

· ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την κατάθεση της γενεαλογίας τους μέχρι 3ης τουλάχιστον γενεάς.

· ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σε δημόσια ορκωμοσία την δέσμευση τους ότι: θα σέβονται και θα τιμούν την πατρίδα, την ιστορία, την γλώσσα, θα υπερασπίζονται με όλο το σθένος της υπάρξεώς τους τα ιερά και όσια της Ελληνικότητος και ότι αναγνωρίζουν ότι η ψευδορκία και επιορκία συνιστά βαρύτατο ηθικό και ποινικό αδίκημα. Δημόσιος λειτουργός, υπάλληλος, υψηλόβαθμο ή διευθυντικό στέλεχος οποιασδήποτε υπηρεσίας, υπουργός ή πρωθυπουργός που θα αρνηθεί την ορκωμοσία είναι ανάξιος της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού.

Επιγραμματικώς αναφέρουμε, με βάση επίσημες κατά καιρούς καταγγελίες, δημοσιεύματα, μαρτυρίες και βάσιμες υποψίες, ονόματα γνωστών «πολιτικών» περί της μη ελληνικής τους καταγωγής ή της εκ του αποτελέσματος ανθελληνικής τους δράσεως.

Μ. Έβερτ, Γ. Ράλλης (Ραούλ), Ευ. Βενιζέλος (Τουρκούτζογλου), Κ. Σημίτης (Ααρών Αβουρή), Κ. Καραμανλής (Καρά Αμάν Αλή), Ν. Μητσοτάκη (και όχι Μπακογιάννη) , Μ. Δαμανάκη, Μ. Μερκούρη (σύζυγος Ζυλ Ντασέν), Α. Τσοχατζόπουλος (ανυπότακτος), Μ. Χρυσοχοΐδης, Α. Παπανδρέου (Μινέϊκο) κλπ.

Τελειώνοντας και λαμβάνοντας υπ' όψιν τα άρθρα του τροποποιημένου νομοσχεδίου περί ιθαγενείας έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

· Ο σημερινός πρωθυπουργός Γιώργος - Τζέφρυ Παπανδρέου- Μινέϊκο-Τσαντ ΔΕΝ είναι Έλλην ΟΥΤΕ από πατέρα ΟΥΤΕ από μητέρα. Κι αυτό διότι: ο πατέρας του Α. Παπανδρέου είναι εξ ημισείας ΠολωνοΕβραίος εκ μητρός (Σοφίας Μινέϊκο) και η μητέρα του Μάργκαρετ Τσαντ πολυφυλετικής καταγωγής τύπου ΑμερικανοβουλγαροΕβραίας. Συνεπώς εάν και εφ' όσον υπάρχει μόλις και μετά βίας ένα 25% ελληνικής καταγωγής αυτό ως φαίνεται αδυνατεί να υποστηρίξει την πατρίδα μας.

· Ο σημερινός πρωθυπουργός Γιώργος - Τζέφρυ Παπανδρέου- Μινέϊκο-Τσαντ ΔΕΝ φοίτησε στις 6 ή 3 πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου στην Ελλάδα. Ίσως αυτό και να δικαιολογεί την αδυναμία του στην εκφορά του Ορθού Ελληνικού Λόγου.

Κατά συνέπεια τίθεται το ερώτημα όχι εάν δικαιούται να είναι πρωθυπουργός της χώρας, ούτε εάν έχει το δικαίωμα της υποψηφιότητος, ούτε εάν έχει το δικαίωμα της ιθαγενείας, ούτε εάν έχει το δικαίωμα της υπηκοότητος, της κατοχής Ελληνικής ταυτότητος ή διαβατηρίου. Τίθεται το ερώτημα εάν δικαιούται να λάβει και αυτήν ακόμη την Πράσινη Κάρτα!!!!!!

ΕΛΛ.Α.Σ

ΕΛΛήνων Αγανακτισμένων (όχι για πολύ) Σύμπραξις

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου