Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

To παρακράτος προφυλάκισε τον Δημήτρη Παπαγεωργίου!





Καρατζαφέρης: Αν ο Δημήτρης αντιπροσώπευε την «Αυγή» σήμερα θα ήταν ελεύθερος…


Προφυλάκισαν τον Δημήτρη Παπαγεωργίου και πήγαν «ήρεμοι» στα σπίτια τους, νομίζοντας ότι έκαναν τη «δουλειά» τους. Εργολαβία για το σύστημα και πολιτική εξυπηρέτηση στην κυβέρνηση, που έψαχνε ένα εξιλαστήριο θύμα για να «κλείσει» το μάτι στην αριστερά, πουλώντας της εξυπηρέτηση.


Θα το βρουν από το Θεό όσοι εμπλέκονται στην προφυλάκιση του Δημήτρη. Από εκεί και πέρα, εμείς θα σταθούμε δίπλα στο συνάδελφό μας ο οποίος δοκιμάζεται. Γιατί είμαστε για τα δύσκολα και όχι για τα εύκολα. Έτσι έχουμε μάθει, από αυτή πάστα....... είμαστε φτιαγμένοι. Αυτό, το βροντοφωνάζουμε για να το ακούσουν όλοι τους. Απευθυνόμαστε στη Δεξιά και στην Αριστερά, στο σύστημα και στο παρακράτος. Σε αυτούς κυρίως, που έσπευσαν «αντιεξουστικά» για «αναγνωρίσεις», ψευδομαρτυρώντας ασύστολα, σε αυτούς που έχουν τη θεώρηση ότι ο ιδεολογικός εχθρός πρέπει «να φύγει από τη μέση», να εξουδετερωθεί, με κάθε μέσο. Οι ψευδομάρτυρες, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

«Κάποιος από εσάς θα πάει φυλακή. Και θα πάει, γιατί εσείς είστε το μέλλον». Η παρατήρηση ενός «περαστικού» αριστεριστή στην Ευελπίδων, στη διάρκεια της ανάκρισης των 44 νεαρών που συνελήφθησαν, πήρε σάρκα και οστά, ως προς το πρώτο σκέλος της. Πολιτική απόφαση για την προφυλάκιση δημοσιογράφου που είχε πάει για το μεροκάματο. Μόνο αυτός...

Ένας δημοσιογράφος της «ΕΩ», πλήρωσε το τίμημα της ιδεολογικοπολιτικής τοποθέτησης της εφημερίδας μας. Κοινώς, ο πατριωτικός χώρος βρίσκεται υπό διωγμόν. Ζοφερές ημέρες... Αν στη θέση του συντάκτη μας βρισκόταν ένας δημοσιογράφος αριστερής εφημερίδας, δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να προφυλακιστεί, αλλά αντίθετα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα είχε ήδη ζητήσει συγνώμη και θα είχε «καρατομήσει» και τους αστυνομικούς που θα είχαν «τολμήσει» να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν από την «τυφλή» Δικαιοσύνη, που έχει βάλει στο στόχαστρο την εφημερίδα μας. Εμείς θα συνεχίσουμε άκαμπτοι τον αγώνα μας για την υπεράσπιση των εθνικών ιδεωδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου