Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ελλάδα 2035μ.Χ. - Η αποδόμηση του Ελληνικού εκπληρώθηκε επιτυχώς!


Ο σταδιακός αφελληνισμός της Πατρίδας μας, έργο της Νέας Τάξης, θα οδηγήσει στην "Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Ελλάδας" το 2035. Η Θράκη και η Κρήτη θα είναι αυτόνομες, ενώ το κεντρικό Αιγαίο θα βρίσκεται σε καθεστώς συγκυριαρχίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, όπου πολυεθνικές θα ελέγχουν την εξόρυξη των υδρογονανθράκων και των πολύτιμων ορυκτών μετάλλων της περιοχής. Οι Έλληνες θα είναι μειονότητα και θα υπάρχουν 2-3 επίσημες γλώσσες (αλβανική, τουρκική και ένα εκσυγχρονισμένο νεοελληνικό ιδίωμα με λατινική γραφή). Μια ουδέτερη σημαία (χωρίς το Σταυρό) δε θα θίγει τους αλλοεθνείς αλλά και τους αλλόθρησκους "Έλληνες" πολίτες. Τζαμιά, συναγωγές, βουδιστικοί ναοί και στοές θα ξεφυτρώνουν σε όλη την επικράτεια, με την Ορθοδοξία υπό διωγμό. Οι πόλεις θα έχουν μετατραπεί σε πολυπολιτισμικά γκέτο, όπου η βία, τα ναρκωτικά, οι πόλεμοι συμμοριών θα ξεπερνούν σε ένταση ακόμα και αυτές των ΗΠΑ. Οι Έλληνες της υψηλής κοινωνίας θα ζουν σε θύλακες, προστατευόμενους από πανίσχυρες εταιρίες security με εκατοντάδες πάνοπλους και καλοπληρωμένους σεκιουριτάδες να φρουρούν τους τεχνητούς παραδείσους των ελίτ. Οι υπόλοιποι Έλληνες θα ζουν σε μια εχθρική χώρα περιμένοντας τη διεφθαρμένη, κακοεξοπλισμένη και κακοπληρωμένη ΕΛ.ΑΣ να τους προστατεύει. Θα υπάρχουν βέβαια αλβανοί, πακιστανοί και αράπηδες αστυνομικοί προκειμένου να εξιχνιάζονται τα εγκλήματα στα αντίστοιχα γκέτο.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι ένας επαγγελματικός στρατός, υπό τις διαταγές της Συμμαχίας, ένα συνονθύλευμα από διάφορους "ελληνοποιημένους" αλλοδαπούς, που στο στρατό θα βρίσκουν διέξοδο από την εξαθλίωση και τη βία των γκέτο.
Όλες οι πολιτικές αποφάσεις θα λαμβάνονται από γραφειοκράτες των Βρυξελλών, όπου και η έδρα της Υπερκυβέρνησης. Οι οικονομικές συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ σταδιακά θα αρχίσει και η εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους πολίτες για "ιατρικούς λόγους".
Η μόλυνση του περιβάλλοντος και η καταστροφή της φύσης θα είναι τόσο εκτεταμένη που θα υπάρχουν καθημερινά χιλιάδες θάνατοι από καρκίνο και άγνωστους ιούς, η δε βασική τροφή θα είναι μεταλλαγμένα προϊόντα παραγωγής κάποιας τριτοκοσμικής χώρας.
Στο σχολείο τα παιδιά θα μαθαίνουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σλάβος και σφαγέας των λαών, ενώ οτι το 1821 έγινε ταξική επανάσταση, δηλαδή οι Κολοκοτρώνης, Κανάρης, Καραϊσκάκης ήταν κάτι σαν το Τσε Γκεβάρα με φουστανέλα! Ως νέοι "εθνικοί ήρωες" θα τιμούνται οι Βελουχιώτης, Μπελογιάννης και Παναγούλης, με νέες εθνικές επετείους την "Ημέρα Βαλκανικής Φιλίας" και την "Επέτειο για το Ολοκαύτωμα". Τα έργα των Παλαμά, Καρυωτάκη, Δέλτα, Παπαδιαμάντη θα είναι απαγορευμένα ενώ οποιεσδήποτε αναφορές σε Έθνος, Ιστορία, Ορθοδοξία θα διώκονται ποινικά ως "αδικήματα για υποκίνηση φυλετικού μίσους".
Οποιεσδήποτε απελπισμένες προσπάθειες Ελλήνων για αντίσταση θα είναι καταδικασμένες να σβήσουν πριν γεννηθούν, αφού ο "Μεγάλος Αδελφός" θα παρακολουθεί τα πάντα, ενώ όποιες κατορθώσουν να εκδηλωθούν θα καταπνίγονται αμέσως στο αίμα.
Αυτή θα είναι (εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου) η τραγική καθημερινότητα που θα βιώνει όποιος άτυχος ζει μετά από 30 χρόνια.

3fialtis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου