Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΔΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΩ ΣΕ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ...

Όχι.
Κανένας δε θα καπηλευθεί την πραγματικά αριστερή δικαιολογία, για να νομιμοποιήσει μέσω αυτής της καπηλείας το εθνομηδενιστικό του ξεστράτημα.

Όχι.
Κανένας αληθινός διεθνισμός και ποτέ, δε δημιούργησε συγκρουσιακές καταστάσεις στην ψυχή και στη συνείδηση κανενός αγνού αγωνιστή, που να τον φέρνουν σε αντιπαράθεση με το συμφέρον της ίδιας του της πατρίδας.


Όχι.
Σε κανένα ιδεολογικό νεφέλωμα που εξυπηρετεί καιροσκοπικές σκοπιμότητες, δε θα επιτρέψουμε να ταυτίσει την ανθρωπιά και την ανθρώπινη συμπόνια, με την αδιαφορία για την πατρίδα που αγαπήσαμε και λατρέψαμε.


Όχι.
Κανένας καιροσκόπος της πολιτικής σκέψης, ξεκομμένος από τις πραγματικές αγωνίες και τις έγνοιες αυτού του λαού, δε θα βιάσει τη σκέψη μας και την αλήθεια, πλασάροντας ως θέσφατα, φτηνά και πρόχειρα ιδεολογήματα, επειδή απλά δεν τόλμησε ή δε θέλησε να δει την αλήθεια.



Όχι.
Όλοι εσείς που λαθροχειρείτε, διεκδικώντας να εκπροσωπήσετε την ανθρωπιά μας και την αλήθεια, δε θα κερδίσετε ούτε την ψυχή, ούτε την ανοχή μας, ούτε καν τη σιωπηρή συγκατάθεσή μας στο βρώμικο παιχνίδι σας.

Πολύ δε περισσότερο δε θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη μας.

Γιατί στην πιο κρίσιμη μάχη που δίνει αυτός ο λαός για τη ζωή και την καθημερινότητά του, εσείς διαλέξατε να πορευθείτε στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Αγκαλιαστήκατε με τους Νεοταξίτες, με το Soros, με τα τσιράκια τους και όλους αυτούς που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία στοχοποιώντας και δολοφονώντας την ελληνική κοινωνία καθημερινά.

Ανεξάρτητα από τις προθέσεις σας.
Ανεξάρτητα από τη νηφαλιότητα η τη θολούρα στη σκέψη σας.
Ανεξάρτητα από την αδυναμία σας να αφουγκραστείτε τον παλμό της ελληνικής κοινωνίας.
Αυτό που κάνετε είναι να λειτουργείτε ως Πέμπτη φάλαγγα στις γραμμές της. Κι αυτή η κοινωνία, αυτό σας το ρόλο, δε θα τον συγχωρήσει ποτέ.

Πείτε με ακροδεξιό.
Πείτε με φασίστα.
Πείτε με ρατσιστή.
Πείτε με όπως στο διάβολο θέλετε.

Δε θα λογοδοτήσω ούτε σε σας, ούτε και σε κανέναν άλλο επειδή αγάπησα αυτή την πατρίδα και τη θέλω χώρο ζωής και όχι φονταμενταλιστικού μίσους για τα παιδιά μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου