Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Παππούς βίαζε τα εγγόνια του!

6 ΚΑΙ 4 ΕΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Ποινή καθείρξεως 36 ετών (!) επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε έναν 78χρονο συνταξιούχο που κατηγορήθηκε για το βιασμό του 6χρονου εγγονού του και της 4χρονης εγγονής του… Ο συνταξιούχος...



...κατάγεται από γειτονικό δήμο των Καλαβρύτων και φέρεται ότι τις πράξεις τις τέλεσε το διάστημα από το Δεκέμβριο του 2006 μέχρι και τον Ιούλιο του 2008.

Πίσω από την υπόθεση κρύβεται ένα ανθρώπινο δράμα, καθώς μήνυση σε βάρος του 78χρονου κατέθεσε ο γιος του, μόλις τα δύο ανήλικα παιδιά του τού ανέφεραν τι συνέβαινε όταν επισκέπτονταν τον παππού τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε τις δυνάμεις του για να κάμψει την αντίσταση των δύο ανήλικων και μάλιστα απειλούσε τη ζωή τους, στην περίπτωση που τα παιδιά μιλούσαν στους γονείς τους.

Εκτός από την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών καθώς και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών και οι δύο κατηγορίες κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Το δικαστήριο λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης έκανε δεκτό το αίτημα η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Στο ακροατήριο δεν κατέθεσαν οι δύο ανήλικοι, αναγνώστηκαν όμως οι καταθέσεις που είχαν δώσει στις δικαστικές αρχές όταν διερευνούσαν την υπόθεση.

http://www.peloponnisos.com.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου