Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Γιατί οι Ελληνες θα πάρουν το Νόμο στα χέρια τους.!


Τρομοκρατία και εκτελέσεις εν ψυχρώ για λίγα ευρώ στις γειτονιές της Αθήνας!

Η οικονομική τρομοκρατία των ευρωπαίων, μέσα και από τα καρτέλ των τραπεζών, αποτέλειωσε την ψυχολογία της ελληνικής κοινωνίας και φυσικά την ήδη καθηλωμένη αγορά. Το χειρότερο όμως από όλα, που βιώνουν κυρίως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στις περισσότερες γειτονιές της Αθήνας, είναι οι εν ψυχρώ δολοφονίες μέρα μεσημέρι για λίγα ευρώ και γενικά το κλίμα τρομοκρατίας που κυριαρχεί από συμμορίες αλλοδαπών που δρουν και σκοτώνουν ανυπεράσπιστους πολίτες.
Η κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα δεν έχει προηγούμενο, και δυστυχώς καθημερινά χειροτερεύει με τον κόσμο να βιώνει την καθημερινότητά του παίζοντας κορώνα γράμματα με την… τύχη του. Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα με κάθε καρυδιάς καρύδι να κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα, και με τον Έλληνα να ακούει μόνο την λέξη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στην επικοινωνιακή μετονομασία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Νοσταλγική ανάμνηση για τους Έλληνες η εποχή που κοιμόντουσαν και είχαν το κλειδί στην πόρτα ή άφηναν και ανοιχτό παράθυρο. Καθημερινό φαινόμενο οι δολοφονίες εν ψυχρώ για λίγα ευρώ μέρα μεσημέρι με συμμορίες αλλοδαπών να σπέρνουν τον τρόμο στις γειτονιές της Αθήνας. Δυστυχώς η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και πολύ σύντομα θα προκύψουν οι οργανωμένες κοινωνικές εκρήξεις. Πολύ σύντομα η ελληνική κοινωνία θα πορευτεί στον μονόδρομο της επιλογής της να πάρει το νόμο στα χέρια της, για να υπερασπιστεί ο κάθε ένας τον εαυτό του, το σπίτι του, την περιουσία του.
Ο Έλληνας έχει αντέξει να τον κοροϊδεύουν και να τον κλέβουν επί σειρά ετών. Δεν θα αντέξει για πολύ να τον απειλούν και να τον σκοτώνουν μέσα στο σπίτι του.
Ο Υπουργός Προστασίας …του Πολίτη (για γέλια και για κλάματα είναι μόνο όταν το λες) Μιχάλης Χρυσοχοϊδης (γράφουμε κι' εδώ) δεν πείθει κανένα με το να βγαίνει στα κανάλια με σοβαρό ύφος και λόγο και να αναμασά τα αυτονόητα που δεν τα βλέπει όμως ο πολίτης στην καθημερινότητά του.
Δεν είναι υπερβολή ότι πλέον η ελληνική οικογένεια ζει εφιαλτική καθημερινότητα.
Κατεστραμμένη ψυχολογία σε όλα τα επίπεδα.
Άγχος για την δουλειά με τις περικοπές από παντού και τη νεκρή αγορά.
Άγχος γιατί από την μια αφήνουν ανεξέλεγκτα τα καρτέλ με την αισχροκέρδεια να οργιάζει, και από την άλλη επιχειρούν να βάλουν κανόνες σε ένα δομικά άναρχο, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο σύστημα. Μέσα σε όλα αυτά η έξαρση της ανασφάλειας είναι το χειρότερο που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια.
Πολύ σύντομα κ. Χρυσοχοϊδη οι Έλληνες θα βγουν στο δρόμο και μη έχοντας άλλη επιλογή θα υποκαταστήσουν την ευνουχισμένη νομικά και ουσιαστικά ελληνική αστυνομία, για να υπερασπιστούν την ζωή και την οικογένειά τους. Γιατί ζουν με το φόβο των ναρκωτικών σε κάθε γειτονιά απέναντι στα παιδιά τους, δεν μπορούν να ζουν και να κοιμούνται με το φόβο μην τους κόψει το λαρύγγι ο καθένας που αφήνεται να κυκλοφορεί ασύδοτος σε αυτή την χώρα, μέσα στο σπίτι του.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ωρολόγιος Δείκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου