Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Οι λαθρέμποροι της Αθήνας.....



"Χτύπημα" στο παραεμπόριο πέτυχαν σήμερα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και την ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ), εντόπισαν δύο αποθήκες με προϊόντα απομίμησης επώνυμων υποδημάτων, τα οποία διακινούνταν παράνομα στο κέντρο της Αθήνας.


Η πρώτη αποθήκη ανακαλύφθηκε στην οδό Ζήνωνος, κατά τη διάρκεια επιχείρησης καθαρισμού από τα ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων σε κτίριο - εστία μόλυνσης για τη γύρω περιοχή. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι εντός του κτιρίου βρισκόταν συγκεντρωμένο εμπόρευμα υποδημάτων, το οποίο θα διοχετευόταν παρανόμως στην αγορά.
Στη συνέχεια και κατόπιν συντονισμένων ελέγχων, η Δημοτική Αστυνομία μαζί με την ΥΠΕΕ και την Ελληνική Αστυνομία εντόπισαν την δεύτερη αποθήκη στη οδό Ευριπίδου, απ' όπου διακινούνταν τα προϊόντα απομίμησης και προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες.

Στην επιχείρηση παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας της Πόλης, Ανδρέας Παπαδάκης, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων:

"Η Δημοτική Αστυνομία κάνει ότι μπορεί προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του παραεμπορίου, το οποίο αποτελεί μεγάλη πληγή για τους καταστηματάρχες και τους εμπόρους της Αθήνας. Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης έχει τονίσει επανειλημμένως ότι το φαινόμενο πρέπει να παταχθεί στην πηγή του και δεν αρκούν οι έλεγχοι και οι κατασχέσεις των παράνομων εμπορευμάτων στους δρόμους. Για το λόγο αυτό έχει ζητήσει η πολιτεία να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια".(ιστοσελίδα Δήμου Αθηναίων)

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες η Ερμού και τα στενά της
φυλάσσονται από πολλούς Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ .
Στόχος τους η παρεμπόδιση των λαθρομεταναστών λαθρεμπόρων
που στρώνουν σεντόνια στον δρόμο και πουλάνε τις "μαϊμούδες" τους.
Οι προμηθευτές τους είναι και Έλληνες και αλλοδαποί αρχιλαθρέμποροι.
Η εντονότερη αστυνόμευση άρχισε μετά τα επεισόδια των αγανακτισμένων
καταστηματαρχών της περιοχής με τους Αφρικανούς




http://pisostapalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου